Aquest cap de setmana s’han estrenat cinc dels sis equips del Club Tennis Plana d’en Berga en la Lliga Catalana de Pàdel. El Masculí A i Femenins A, B i C van poder sumar en els seus enfrontaments.

Dissabte 9 de febrer es va donar el tret de sortida a la Lliga Catalana de Pàdel 2019 on el Femení A de la Plana va ser el primer en iniciar la competició en la 2a categoria. Les vallenques van poder sumar un punt en el seu primer desplaçament de la temporada davant l’Eurosport A. Per la Plana d’en Berga, de parella 1 van jugar Mònica Arasa i Aina Invernon que van caure per un doble 6/1; la parella 2 amb Mamen Milian i Marina Invernon van perdre per 6/2, 6/1; i la parella 3 amb Sandra Farré i Rocío Castro van imposar-se per 5/7, 4/6. La propera setmana, les noies de la Plana rebran a casa al Tennis Salou H2O A diumenge 17 a les 12 del migdia.

L’equip Femení B va desplaçar-se a Cunit per jugar davant el Club Sport Cunit A diumenge a la tarda, on va aconseguir un punt en el primer encontre que disputaven en la 3a Categoria Grup C. De parella 1 van jugar Montse Olivé i Lydia Plana que van guanyar per 4/6, 2/6; la parella 2 amb Yolanda Tomàs i Núria Valldosera no van tenir gaires opcions i van cedir el seu matx per 6/0, 6/3; la parella 3 amb Ascen López i Judit Mestres, en el partit més ajustat, van acabar cedint en el tercer set, fent un resultat final de 2/6, 6/4, 7/5. La segona jornada de lliga es disputarà a les instal·lacions de la Plana el proper dissabte 16 de febrer a dos quarts d’onze del matí, en que les vallenques rebran la visita del Tennistdb B.

L’Equip Femení C, en la 4a Categoria grup D va ser el gran triomfador de la primera jornada de lliga, ja que es van imposar per 2 a 1 al Club Pàdel Indoor Baix Penedès Bellvei B. La parella 1 amb Tona Voltas i Conxita Martínez es va imposar per 6/3, 6/1; la parella 2 amb Maria José Arévalo i Míriam Cabré van caure per un doble 3/6; i la parella 3 amb Maria Gallart i Gemma Montserrat van guanyar el seu enfrontament per un doble 6/1. La propera setmana, el femení C descansa i no torna a la competició fins diumenge 24 de febrer, que rebran al Vendrell Padel Club B.

Pel que fa als equips masculins, el Masculí A, de la 2a Categoria, va rebre a casa el Tennis Tortosa, on van poder sumar un punt dels tres que estaven en joc. De parella 1 van jugar Gerard Cuadrat i Carles Torreblanca que van caure 2/6, 3/6; la parella 2 formada per Aleix Roig i Robert Agudo van cedir el seu matx per 1/6, 2/6; i la parella 3 amb Xavi Aragonès i Tente Casado van imposar-se clarament per 6/0, 6/3. La propera setmana els nois de la Plana es desplaçaran a Riudoms per jugar contra el Club Padel Riudoms A diumenge a les 12 del migdia.

Finalment, el Masculí B de la 5a Categoria Grup B va caure 0 a 3 davant el TPI C. De parella 1 van jugar Ramon Invernon i Guillem Voltas que van cedir el seu enfrontament per 5/7, 2/6; la parella 2 amb Albert Montes i Xavi Segura van caure per un doble 2/6; i la parella 3 amb Xavi Peña i Pepito Corrales, tampoc van tenir opcions i van perdre 1/6, 0/6. La propera jornada, els nois del Masculí B aniran a Reus a enfrontar-se amb el CTR Monterols C diumenge 17 a les 11 del matí.

La propera setmana s’estrenarà en la Lliga l’equip de Veterans de la Plana d’en Berga que es desplaçarà a les instal·lacions del TPI de Tarragona divendres 15 a les 21:00 contra el TPI A.