Dissabte 2 de març, coincidint amb el dia fort de les rues de Carnaval, es va celebrar al nostre club l’Americana “Canvi de Parella” amb la que vam voler passar un divertit matí de dissabte!!

A dos quarts d’onze del matí es va realitzar el sorteig de parelles, al cap de deu minuts es va donar el tret de sortida a l’americana, que constava de 7 partidets de 15 minuts jugant tots contra tots realitzant canvis de parella en cada canvi.

Tots els inscrits van venir amb algun complement o disfressa per acabar de fer gresca i començar la disbauxa del Carnestoltes.

Cap a quarts d’una es va posar el punt i final amb uns balls amb música carnavalesca a la pista de pàdel i amb l’entrega d’un detall pels guanyadors de l’americana, els germans Guillem Voltas en categoria masculina i Tona Voltas en la categoria femenina.

Sense cap mena de dubte, va ser un gran matí de diversió i de pàdel!!! Moltes gràcies a tots els assistents! De ben segur que hi tornarem!!!