L’Equip Femení B del Club Tennis Plana d’en Berga es va retrobar amb la victòria després d’unes jornades en les que no acabaven de trobar la fórmula de l’èxit.

La vuitena jornada de la Lliga Catalana de Pàdel va començar al matí del diumenge pels equips femenins de la Plana. L’Equip Femení A es va enfrontar al Cub Sports de Cambrils, les primeres classificades de la 2a Categoria, on van caure per 3 a 0. De parella 1 van jugar Sandra Ferrer i Mònica Arasa que van caure per 6/1, 6/4; la parella 2 amb Sandra Garcia i Mamen Milian van fer-ho per 6/4, 7/6; i la parella 3 formada per Sandra Farré i Rocío Castro, van lluitar fins al tercer set, però van cedir el seu enfrontament per 0/6, 7/6, 6/3. El proper cap de setmana, les noies de l’Equip A es desplaçaran a Vila-seca per enfrontar-se al Global Padel Sports, diumenge 7 d’abril a les 10 del matí.

L’Equip Femení B, va rebre a casa la visita del Club Sports Padel Cunit A on van sumar dos punts dels tres que estaven en joc. De parella 1 van jugar Montse Olivé i Sandra Saperas, que van imposar-se per un doble 6/4; la parella 2 amb Carme Escoda i Lydia Plana, van guanyar el seu matx per un doble 7/5; i la parella 3 amb Yolanda Tomàs i Elena Garcia van caure per 3/6, 6/7. Amb aquesta victòria, les noies de la Plana escalen posicions en la 3a Categoria Grup C i abandonen la part més baixa de la classificació. La propera setmana jugaran a Torredembarra contra el Tennistdb B dissabte 6 d’abril a dos quarts de quatre de la tarda.

L’Equip Femení C, era l’encarregat d’encetar la jornada de diumenge a les instal·lacions de la Plana i en van poder treure un bon rendiment, sumant un punt molt important. Les noies de la Plana rebien el Mes K Padel D. Per l’Equip C van jugar de parella 1 Tona Voltas i Maria Gallart que es van imposar per un doble 6/0; la parella 2 amb Yolanda Claros i Cristina Uterga van caure per un doble 0/6; i la parella 3 amb Núria Lluís i Susanna Vilalta van lluitar molt en un partit molt emocionant, però van acabar cedint el matx per 2/6, 6/7. La propera setmana, les noies de l’Equip C, de la 4a Categoria Grup D disputaran el derbi vallenc de la jornada, enfrontant-se al Club Tennis Valls B dissabte 6 d’abril a les 5 de la tarda.

Pel que fa els equips masculins, l’Equip A no va tenir gaires opcions i va caure per 0 a 3 davant el Club Padel Indoor Baix Penedès Bellvei A. De parella 1 van jugar Gerard Cuadrat i Aleix Roig, que van caure per 1/6, 6/7; la parella 2 formada per Robert Agudo i Ivan Rodon van perdre per 5/7, 1/6; i la parella 3 amb Quico Vidal i Roberto Berná van fer-ho per 0/6, 2/6. Els nois de la Plana, que segueixen una setmana més en la part baixa de la classificació de la 2a Categoria, jugaran la propera jornada a Torredembarra contra el Tennistdb A, diumenge 7 d’abril a les quatre de la tarda.

L’Equip Masculí B per la seva part, tampoc va poder sumar en el seu enfrontament de la vuitena jornada de lliga davant el Mes K Padel Z. De parella 1 van jugar Ramon Invernon i Marc Mateu que van caure per 1/6, 2/6; la parella 2 formada per Guillem Voltas i Javi Pérez no van tenir gaires opcions i van cedir el seu matx per 0/6, 1/6; i la parella 3 amb Gerard Peris i David Armengol, van caure per 0/6, 4/6.  La propera jornada, els nois de la Plana, de la 5a Categoria Grup B, es desplaçaran a Santa Oliva per jugar contra el Punto Padel C, dissabte 6 d’abril a les cinc de la tarda.

Els Veterans de la Plana, que aquest cap de setmana han descansat, tornen a la competició el proper divendres 5 d’abril a dos quarts de nou del vespre a la Plana contra el TPI.