Ahir 1 de maig va ser el dia triat pel Club Tennis Plana d’en Berga per organitzar la primera caminada de la temporada. La cita, que va ser a les 9 del matí, va reunir una trentena de participants a les instal·lacions del Club. La ruta que encetava les caminades va ser de 13 quilòmetres i va dur als caminadors fins a Masmolets, on van fer una parada tècnica per esmorzar. Tot seguit, van fer la volta al poble i van tornar pel camí de la Verneda fins a trobar les cases de la Urbanització Solivent. Per acabar de fer la ruta circular fins al Club Tennis Plana d’en Berga, els participants van seguir el camí que porta a la Residència Alt Camp i van tornar al club pel Camí del Bosc.

La ruta molt planera i a l’abast de totes les edats, va finalitzar cap a les 12 del migdia al bar del club, on molts dels participants van fer un refrigeri.

Donada la bona acceptació de la caminada i la notable participació, des de la Junta ja estan treballant per trobar una nova data i ruta per la propera sortida.

Aquí us deixem unes quantes fotografies de la sortida d’ahir. El bon temps i el bon ambient van acompanyar durant els 13 quilòmetres! Moltes gràcies a tots i totes els que hi vau assistir!!!