Amb l’arribada de l’estiu, els més petits de casa deixen les classes, el ritme dels horaris hivernals i les extraescolars que han omplert la seva agenda diària durant molts mesos.

És hora de canviar el xip i que els pares valorem l’opció d’apuntar-los a un campus esportiu. La majoria de campus, com el de la Plana d’en Berga, combinen la pràctica de diferents esports (tennis, pàdel, natació, etc.) amb aprenentatges que els poden anar molt bé pel seu dia a dia.

Fomentar l’esport als més petits els comportarà de ben segur uns avantatges físics, socials i cognitius.

Però esteu pensant: per què he d’apuntar al meu fill a un campus?… Aquí teniu un llistat de beneficis que tindran els vostres fills i filles si els apunteu a un campus esportiu:

1- Converteixen l’esport en un hàbit.

La pràctica esportiva provoca als més petits una rutina saludable. Generar aquests tipus de rutines positives redueix les malalties i afavoreix el desenvolupament dels músculs i ossos dels nens i nenes. I també descobreixen nous esports, nous jocs i noves formes de passar-ho bé!

 

2- Desenvolupen valors col·lectius.

En els campus s’abandona l’individualisme per donar importància al grup. A través de l’esport es fomenten i generen valors com el respecte, el treball en equip, l’esforç, la tolerància, entre d’altres.

 

3- Ajuden a socialitzar.

Canvien l’entorn habitual de l’hivern i descobrixen nous llocs, nous contextos, noves activitats i nous amics. En els campus d’estiu s’acostumen a deixar enrere les timideses. En tractar-se d’exercicis de grup, la seva comunicació millora així com també la forma de relacionar-se. Trobaran noves amistats que els ajudaran a perdre la vergonya i guanyen autonomia.

 

4- Milloren la concentració.

Els campus d’estiu esportius també milloren la seva concentració. Durant els exercicis se’ls ensenyen pautes i normes que han de recordar. Aquesta capacitat de memòria i concentració també la traslladaran al seu dia dia a l’escola i en altres àmbits.

 

5- I per últim… Es diverteixen!!!!!

L’estiu és per desconnectar de la rutina i passar-ho bé!! En els campus d’estiu es busca la diversió pels més petits! Es deixa de banda la competitivitat i la importància de la victòria, es dóna pas al joc i a l’entreteniment i ells s’ho passen d’allò més bé!!!

Ja esteu convençuts? Viuran el millor estiu a la Plana!!!

Teniu la informació bàsica en la següent imatge i si teniu dubtes, hi ha preparada una reunió informativa el proper dia 7 de juny a dos quarts de nou del vespre al nostre club. També podeu adreçar la vostra consulta al correu electrònic info@planadenberga.com o al WhatsApp de la Plana d’en Berga: 659 56 13 24. Amb molt de gust donarem resposta als possibles dubtes que podeu tenir! Apunteu-los a la Plana! S’ho passaran d’allò més bé!!!!