El passat cap de setmana va finalitzar la Lliga Catalana de Pàdel i en la darrera jornada quatre equips de la Plana tenien enfrontaments.

L’Equip Femení A va rebre la visita del Global Padel Sports on van poder sumar un punt en aquest enfrontament. De parella 1 van jugar Sandra Ferrer i Mònica Arasa que van imposar-se 6/3, 2/6, 6/4; la parella 2 amb Isa Martínez i Mamen Milian van caure per 6/3, 4/6, 0/6; i la parella 3 amb Aina Invernon i Marina Invernon, després de guanyar el primer set, van caure finalment al tercer fent un resultat final de 7/5, 1/6, 1/6. Les noies de la Plana, tot i les baixes que han tingut aquest any, han realitzat una magnífica temporada en el seu debut a la 2a Categoria, quedant finalment en la 5a posició de la classificació.

L’Equip Femení C va disputar el derbi vallenc de la jornada on van rebre el Club Tennis Valls B. La parella 1 formada per Maria José Arévalo i Conxita Martínez no van tenir gaires opcions i van perdre per un doble 0/6; la parella 2 amb Rosa Montserrat i Susanna Vilalta, van caure per 1/6, 4/6; i la parella 3 formada per Maria Gallart i Gemma Montserrat, van fer un gran inici de partit, però finalment van perdre per 6/7, 1/6. Les noies de la Plana acaben la temporada tancant la classificació de la 4a Categoria Grup D.

Pel que fa els dos equips masculins que tenien competició, el Masculí A va rebre el Tennistdb A on va poder sumar dos punts en el seu enfrontament. De parella 1 van jugar Aleix Roig i Gerard Cuadrat que van imposar-se per 3/6, 6/2, 7/6; la parella 2 formada per Gerard Torrell i Roberto Berna van caure per 1/6, 4/6; i finalment la parella 3 també va poder sumar un punt en el seu matx. L’Equip Masculí A, finalitza la lliga en la penúltima posició de la 2a Categoria i la propera temporada jugarà a 3a.

Per últim, l’Equip Masculí B va rebre divendres al vespre al Punto Padel C de Santa Oliva on no va poder sumar cap punt. La parella 1 formada per Xavi Segura i Guillem Voltas va caure per 3/6, 4/6; la parella 2 amb Xavi Pérez i Ramon Invernon va fer-ho per 2/6, 4/6; i la parella 3 amb Xavi Peña i Carles Gallart, no van tenir gaire opcions i van perdre per 1/6, 0/6. Els nois de l’Equip B finalitzen la temporada en la novena posició de la 5a Categoria Grup B.