Des de dilluns 17 de juny i fins diumenge 23 al migdia es va disputar al Club Tennis Plana d’en Berga, coincidint amb la Festa Major de Sant Joan de Valls i com un acte més del programa, el 7è Open de Pàdel Ciutat de Valls.

Uns 90 jugadors i jugadores van anar jugant les lliguetes de les diferents categories que van definir els quadres de les semifinals que es van jugar dissabte a la tarda. Diumenge al matí es van disputar les finals que van acabar amb un tast de Vermut Montseta i Patates Palau per a tots els assistents.

En la 1a categoria masculina, es van complir les previsions, i Fernando Troyano i Xavi Saperas es van endur el torneig davant un més que recuperat Ferran Galeote i Dani Padró. Els campions van guanyar cadascú una pala Starvie Titania Carbon Soft i una ampolla de cava gentilesa de l’empresa Caesa. Els sots campions van guanyar un lot de productes Lear Corporation i dues ampolles de vi del Celler Mas Bella de Masmolets.

En la 2a categoria masculina els vencedors van ser Iker Romera i Albert Mestres, que van guanyar un paleter Orbital i una ampolla de Vermut Montseta cadascun. Els finalistes van ser Dani Muñoz i Joan Manel Bonnin que van ser guardonats amb un lot de productes Lear Corporation i una ampolla de vi Cap de Ruc.

En la 1a categoria femenina, les campiones van ser Mònica Arasa i Mamen Milian, que també es van endur una pala Starvie Titania Carbon Soft i una ampolla de cava; les sots campiones van ser Maria Rosa Benedicto i Ester Caire que es van endur un lot de productes Lear Corporation i un parell d’ampolles de vi del Celler Mas Bella de Masmolets.

En la 2a categoria femenina, Carme Vielba i Anna Farré es van imposar a les joves Dalia Acosta i Daniela Galván, que van fer un gran torneig. Les campiones es van endur un paleter Orbital i una ampolla de Vermut Montseta cadascuna. Les finalistes van rebre un lot de productes Lear Corporation i una ampolla de vi Cap de Ruc.

Un cop finalitzada l’entrega de premis, es va realitzar un gran sorteig de material esportiu i de diverses entitats i empreses vallenques que van col·laborar amb el 7è Open de Pàdel Ciutat de Valls. La Cervessa Rosita, Perruqueria Mireia Peris, Joieria Piñas, Orbital Padel, Restaurant Cervelló, Torico Teruel, Celler Mas Vicenç, el restaurant del CT Plana d’en Berga, Celler Ronadelles-Cap de Ruc, Cooperativa Agrícola de Valls, Bonpreu-Esclat, Tintoreria Net i Fet, Patates Palau, Aldepau Sports, Mare Nostrum Cup i Hotel Class van ser algunes de les empreses que van aportar algun tipus de material o servei per tal de poder efectuar el sorteig final de les categories femenina i masculina.

Divencres 28 de juny es començarà a disputar la categoria mixta de l’Open de Pàdel Ciutat de Valls en la que hi participaran una quarantena d’inscrits. Durant el divendres i dissabte es jugaran els diferents enfrontaments que definiran les finals de diumenge al matí. Un cop finalitzada d’entrega de premis el diumenge 30 de juny al migdia, hi tornarà a haver un sorteig amb nombrosos productes de gran qualitat que anirà acompanyat del tast de Vermut Montseta i Patates Palau.