Anton Rozas i Xesca Barberà es van endur el 7è Open de Pàdel Ciutat de Valls en la 1a categoria i Gorka González i Patrícia Cervantes van ser els guanyadors de la 2a categoria.

Des de divendres 28 de juny i fins el migdia del diumenge 30, es va estar disputant al Club Tennis Plana d’en Berga el 7è Open de Pàdel Ciutat de Valls en categoria mixta. Un total de 40 participants van anar passant per les instal·lacions del club vallenc per jugar divendres i dissabte la lligueta que constava de 4 partits i el diumenge al matí es van celebrar les semifinals i les finals.

A dos quarts de dotze del matí es van enfrontar Anton Rozas i Xesca Barberà davant Manel Ramírez i Dolors Cabestany en la 1a Categoria. Rozas i Barberà venien d’imposar-se en les semifinals a Manel Castaño i Sandra Garcia, mentre que Ramírez i Cabestany van guanyar en les semis a Tente Casado i Mònica Arasa. El partit, que va ser molt disputat i ajustat, va caure finalment del costat de Rozas i Barberà, que van endur-se un parell de paleters i dues ampolles de cava gentilesa de l’empresa col·laboradora Caesa. Els finalistes Manel Ramírez i Dolors Cabestany es van endur un lot de productes Lear Corporation i una ampolla de vi del Celler Mas Bella.

En la 2a Categoria, es van enfrontar Quico Vidal i Carme Escoda amb Gorka González i Patrícia Cervantes. Vidal i Escoda, venien d’imposar-se en les semis a Guillem Voltas i Lis Sanahuja i Gonzélez i Cervantes havien guanyat davant Dani Serrano i Montse Fernández. La final, que també va iniciar-se a dos quarts de dotze del migdia, va tenir uns punts molt llargs i disputats. Finalment, Gorka González i Patrícia Cervantes van ser superiors i es van endur el partit. Els campions van ser guardonats amb un parell de paleters i dues ampolles de Vermut Montseta. Els finalistes, van guanyar un lot de productes Lear Corporation i dues ampolla de vi Cap de Ruc.

Un cop finalitzada l’entrega de premis es va procedir a realitzar el sorteig de nombrós material aportat per diferents empreses vallenques i de la zona. El sorteig, va estar acompanyat per la degustació del Vermut i aperitiu, gentilesa de Vermut Montseta i Patates i Aperitius Palau.