Després de l’aturada per vacances de Nadal, el passat cap de setmana es va reprendre la Lliga Catalana de Pàdel per diferents equips del Club Tennis Plana d’en Berga.

Els encarregats de donar el tret de sortida a la primera jornada del 2020 van ser els nois de l’Equip Masculí B que rebien a casa la visita del Club Pàdelx4 de Reus. Els de la Plana, que fins al moment, estaven empatats a punts amb els de Reus en les darreres posicions de la classificació de la 5a Categoria Grup B, van imposar-se amb claredat i es van endur els 3 punts que estaven en joc. La parella 1 formada per Javi Pérez i Manuel Chouza, van guanyar el seu partit per 7/6, 6/2; la parella 2 amb Adrià Bové i Carles Gallart Olivé, van imposar-se per 6/1, 6/3; i la parella 3 formada per Emili Manresa i Ruben Ruiz, van acabar d’arrodonir la jornada guanyant per un doble 6/0. Els de la Plana tornaran a la competició el dissabte 1 de febrer quan rebran la visita del Pàdel Indoor Baix Penedès Bellvei D a dos quarts d’onze del matí.

Durant la tarda del dissabte es va avançar el derbi vallenc de la 4a Categoria Grup B, previst inicialment pel dia de la Candela, i que va enfrontar el Femení B de la Plana contra el Club Tennis Valls B. De parella 1 per la Plana d’en Berga van jugar Tona Voltas i Núria Lluís, que van caure per 3/6, 0/6; la parella 2, formada per Gemma Montserrat i Maria José Arévalo van mantenir un partit molt lluitat, que malauradament va caure del costat de les de la carretera de Tarragona per 1/6, 6/2, 5/7; finalment, la parella 3 amb Yolanda Claros i Sònia Valldosera, no van tenir gaires opcions i van caure per 1/6, 0/6. Les noies de la Plana tornaran a la competició el dia 9 de febrer, moment en que viuran un nou derbi, en aquest cas, comarcal, visitant les instal·lacions del Pàdel Puigpelat, per enfrontar-se amb el seu equip femení B a les 9 del matí.

Els altres dos equips del Club Tennis Plana d’en Berga que tenien partit el passat cap de setmana, el Masculí A i el Femení A, no van poder jugar a causa de la pluja que va caure el diumenge al matí. Encara no hi ha data per recuperar els dos enfrontaments contra el Puigpelat A i el Pàdel Cambrils B respectivament.

La propera setmana, el Masculí A de la Plana d’en Berga rebrà la visita del Tennis TDB diumenge 26 de gener a tres quarts de dotze i el Femení A, estrenarà nou horari rebent al Pàdel Maspassamaner B, el mateix diumenge, a la una del migdia.