Durant el passat cap de setmana, només dos dels sis equips de la Plana d’en Berga van tenir competició en la Lliga Catalana de Pàdel.

El Masculí A va tenir doble enfrontament, ja que divendres a la tarda van jugar el matx que el diumenge 19 de gener havia estat ajornat per inclemències meteorològiques a casa del Puigpelat A. Els nois de la Plana van mostrar-se molt sòlids en aquest enfrontament i van poder sumar el primer punt de la temporada. La parella 1 formada per Aleix Roig i Tente Casado es va veure les cares amb Rafa Rosell Forès i Rafa Rosell López i es van endur el seu punt per 3/6, 5/7; la parella 2 amb Quico Vidal i Roger Bordas, no van tenir gaires opcions davant uns solvents Xavi Saperas i Rafa Ramos i van caure per 6/0, 6/4; la parella 3 amb Xavi Aragonès i Ivan Rodon, van posar contra les cordes en el primer set a Ramon Masgoret i Kerin Cabeza, però finalment, els de Puigpelat es van endur el partit per 7/6, 6/1.

Diumenge al matí, van tornar a disputar un nou enfrontament de la Lliga Catalana de Pàdel rebent a casa la visita del Tennis TDB. Per la Plana d’en Berga van repetir de parella 1 Aleix Roig i Tente Casado que es van imposar per 6/0, 6/1; la parella 2 amb Manel Castaño i Ivan Rodon van caure en el tercer set amb un resultat final de 3/6, 6/4, 3/6; i la parella 3 formada per Roberto Berná i Gerard Peris, van perdre el seu matx per 4/6, 1/6. Amb els dos punts sumats, els de la Plana agafen moral per afrontar la segona volta de la Lliga i mirar d’aconseguir algun punt mes per sortir de la cua de la classificació de la 2a Categoria. En la següent jornada, els nois de la Plana aniran a Bellvei per enfrontar-se amb el Pàdel Indoor Baix Penedès Bellvei A, diumenge 2, dia de la Candela, a dos quarts de set de la tarda.

L’altre equip que disputava una nova jornada de la Lliga Catalana va ser el Femení A, que rebia a casa, diumenge al migdia, el Maspassamaner B, primer classificat de la 2a Categoria. De parella 1 va jugar Mònica Arasa i Sandra Garcia, que van imposar-se en el primer set per 6/4, però van caure en els dos següents per un ajustat 3/6, 5/7; la parella 2 amb Rocío Castro i Sandra Farré van cedir el seu matx per 4/6, 1/6; i finalment, la parella 3 amb Isa Martínez i Mamen Milian, també van caure per 1/6, 3/6. La propera setmana, les noies de la Plana es desplaçaran a Salou per jugar davant el Tennis Salou H2O A diumenge 2 de febrer a les onze del matí.

La setmana que ve, també gaudiran d’una nova jornada de lliga els Veterans de la Plana, que jugaran divendres 31 de gener a dos quarts de nou del vespre davant el Club Pàdel Riudoms i l’Equip Masculí B, de la 5a Categoria Grup B, que rebrà la visita del Pàdel Indoor Baix Penedès B dissabte 1 de febrer a dos quarts d’onze del matí. Els equips Femení B i C descansen aquest cap de setmana i tornaran a la competició el 9 de febrer.