El passat dissabte, 25 de gener de 2020, es va disputar la segona jornada de la Lliga de Botifarra que s’organitza al Club Tennis Plana d’en Berga. Un total de 22 parelles van donar-se cita a tres quarts de nou del matí per tal de formalitzar les inscripcions i disputar la primera partida. Al voltant de les deu del matí, totes les persones inscrites van podeu gaudir del tradicional esmorzar de forquilla que prepara la restauradora del club, l’Esther Cano, i a tres quarts d’onze es va seguir amb la resta de partides fins finalitzar la jornada a quarts de dues del migdia.

La 2a jornada del campionat de botifarra el van encapçalar Ramon Briansó i Salvador Magre, seguits de Víctor Garcia i Ramon Mateu. La classificació general, després de les dues jornades d’aquesta temporada, també l’encapçalen Briansó i Magre, seguits de Pere Navarro i Aleix Roig.

La propera jornada està prevista que es celebri el proper 4 d’abril a les instal·lacions del Club Tennis Plana d’en Berga. Tothom que vulgui participar-hi, ha de contactar amb en Guillem Voltas al telèfon mòbil 678 77 22 24.