Els equips del Club Tennis Plana d’en Berga no s’han aturat durant el cap de setmana de la Candela i han tingut enfrontaments en la Lliga Catalana de Pàdel.

Va començar els enfrontaments l’equip dels Veterans, que van rebre els tercers classificats en la 1a categoria de Veterans de la província de Tarragona, el Club Pàdel Riudoms. Els del Baix Camp es van imposar amb claretat i van endur-se els tres punts que estaven en joc. De parella +50 van jugar Guillem Voltas i Robert Agudo, que van caure per 6/1, 6/0; la parella +45 formada per Gerard Peris i Roger Bordas, van cedir el seu partit per 1/6, 3/6; i la parella +40 amb Ivan Rodon i Tente Casado, van perdre per 2/6, 3/6. Els homes de la Plana disputaran una nova jornada de la Lliga el proper divendres 14 de febrer a les nou del vespre a les instal·lacions del Mesk padel de Tarragona.

Dissabte al matí va ser el torn de l’Equip Masculí B que va sumar un punt davant el Pàdel Indoor Baix Penedès Bellvei D. La parella 1 va estar formada per Guillem Voltas i Jordi Fernández, que van caure per 2/6, 1/6; la parella 2 amb Carles Gallart i Jose González, van perdre per 0/6, 5/7; i la parella 3 amb Ruben Ruiz i Emili Manresa, van saber imposar-se i van guanyar el seu punt per 7/6, 6/4. La propera setmana, els nois de la Plana, que militen en la 5a Categoria Grup B, es desplaçaran a Coma-ruga per jugar amb el Vendrell Pàdel Club D, diumenge 9 de febrer a les quatre de la tarda.

L’Equip Masculí A per la seva part, no va poder sumar cap punt en el seu enfrontament de la 2a Categoria davant el Pàdel Indoor Baix Penedès Bellvei A. La parella 1 formada per Tente Casado i Gerard Peris, van caure per 6/0, 6/2; la parella 2 amb Manel Castaño i Ivan Rodon, van fer-ho per 7/5, 6/1; i la parella 3 amb Albert Mestres i Robert Agudo, tampoc van tenir opcions i van caure per 6/0, 6/1. El proper diumenge 9 de febrer a tres quarts de dotze del migdia, els nois de la Plana tindran un nou enfrontament de lliga amb l’Eurosport A a la Plana d’en Berga.

Pel que fa els equips femenins, només l’Equip Femení A va tenir lliga aquest cap de setmana i per partida doble. El divendres es van desplaçar a Cambrils per jugar un partit endarrerit davant el Pàdel Cambrils B. De parella 1 van jugar Rocío Vallejo i Sandra García que es van imposar en un partit molt igualat per 6/7, 7/5, 4/6; la parella 2 amb Sandra Farré i Macu Hernández van caure per 6/0, 6/1; i la parella 3 amb Isa Martínez i Ascen López, van caure al tercer set amb un resultat global de 4/6, 7/5, 6/2.

El dia de la Mare de Deu de la Candela, les noies de l’equip A tenien un nou enfrontament a casa del Tennis Salou H2O A on van poder sumar un nou punt. Per les noies de la Plana van jugar de parella 1 Mònica Arasa i Rocío Castro, que van caure per 6/4, 6/1; de parella 2, Sandra Farré i Ascen López van cedir el seu punt per 6/2, 6/3; i finalment, la parella 3 amb Sandra García i Isa Martínez es van endur el seu matx per 5/7, 2/6. El proper cap de setmana, les noies de la Plana rebran a casa el Global Pàdel A, diumenge 9 de febrer a la una del migdia.

La propera setmana també tindran lliga de pàdel l’Equip Femení B, que rebrà la visita del Vendrell Pàdel Club D, diumenge 9 a un quart d’onze del matí. Les noies de l’Equip Femení C viuran un nou derbi en la 4a Categoria Grup B visitant les instal·lacions del Pàdel Puigpelat B diumenge a dos quats d’onze del matí.