El passat diumenge 9 de febrer es va viure un matí intens de pàdel al Club Tennis Plana d’en Berga on tres dels cinc equips que van jugar van poder sumar punts en els seus enfrontaments.

Va començar l’Equip Femení B que tornava a la competició després de la parada nadalenca. Les noies de la Plana s’enfrontaven al Vendrell Pàdel Club D, on van poder sumar els 3 punts que estaven en joc. Per la Plana d’en Berga van jugar de parella 1 Mònica Llagostera i Sandra Saperas que es van imposar clarament per 6/0, 6/1; la parella 2 amb Núria Valldosera i Elena Garcia van saber imposar-se i guanyar el seu matx per 7/5, 2/6, 6/1; i la parella 3 amb Judit Mestres i Raquel Frances van tenir el partit més llarg i emocionant de la jornada en el que es van imposar al tie break del tercer set fent un resultat global de 6/2, 2/6, 7/6. Amb aquests tres punts, les noies de l’Equip B es consoliden en la primera posició de la 4a Categoria Grup D. La propera setmana es desplaçaran a Montblanc per jugar amb l’equip femení B de la Conca, diumenge 16 de febrer a les cinc de la tarda.

Un cop finalitzat el Femení B va ser el torn de l’Equip Masculí A que rebia l’Euro Sport A de la Pineda. De parella 1 van jugar Tente Casado i Aleix Roig que van caure per 4/6, 1/6; la parella 2 formada per Manel Castaño i Ivan Rodon que van cedir el seu matx per 3/6, 2/6; i la parella 3 amb Roger Bordas i Raul Olmo tampoc van tenir gaires opcions i van caure per un doble 2/6. Els nois de la Plana, que militen en la 2a Categoria, jugaran la propera jornada a Salou davant el Tennis Salou H2O A diumenge 16 de febrer a els 12 del migdia.

 A la una del migdia van començar els partits de la 2a Categoria femenina amb l’Equip Femení A que es veia les cares amb el Global Pàdel A. La parella 1 va estar formada per Aina Invernon i Sandra Garcia que després d’un ajustat primer set, van saber imposar-se clarament amb el segon, fent un resultat de 7/6, 6/2; la parella 2 amb Mamen Milian i Isa Martínez, van vèncer amb solvència per 6/3, 6/1; i la parella 3 amb Xon Bautista i Macu Hernández no van tenir gaires opcions i van perdre el seu partit per 3/6, 2/6. La propera setmana les noies de l’Equip A jugaran diumenge 16 a dos quarts de dotze del migdia a casa del Pàdel Indoor Baix Penedès Bellvei A.

Durant el matí de diumenge també van jugar l’Equip Femení C que es va desplaçar a Puigpelat per jugar davant el seu equip femení B. De parella 1 van jugar Maria Gallart i Tona Voltas que van caure per un doble 6/1; la parella 2 formada per Maria José Arévalo i Ion Salat, van fer-ho per 6/1, 6/3; i la parella 3 amb Sara Tierraseca i Gemma Montserrat, tampoc van tenir moltes opcions i van perdre el seu partit per 6/2, 6/3. El proper cap de setmana les noies de la Plana, de la 4a Categoria Grup B, rebran la visita del Pàdel Indoor Torredembarra B, diumenge 16 a un quart d’onze del matí.

Els últims en tenir competició van ser els nois de l’Equip Masculí B, de la 5a Categoria Grup B, que es van desplaçar diumenge a la tarda a Coma-ruga per jugar davant el Vendrell Pàdel Club D. Per la Plana, van jugar de parella 1, Guillem Voltas i Carles Gallart, que van caure per un ajustat 6/7, 6/3, 6/3; la parella 2 formada per Albert Montes i Jose González es van imposar en tres sets per 4/6, 7/5, 2/6; i la parella 3 amb Ruben Ruiz i Emili Manresa, no van tenir gaires problemes per endur-se el seu matx per un doble 6/1. Els nois de la Plana tornen a la competició el proper dissabte 8 de febrer a dos quarts d’onze rebent el Punto Pàdel C.

La propera jornada tornen a la competició l’equip de Veterans, que es desplaçarà divendres 14 de febrer a Tarragona, per jugar davant el Mesk Padel a les nou del vespre.

 

Més imatges de la jornada: