La jornada de la Lliga Catalana de Pàdel va començar força bé divendres passat amb la victòria, per 1 a 2, de l’Equip de Veterans del CT Plana d’en Berga davant el Mesk Pàdel de Tarragona.

L’Equip de Veterans tenia un enfrontament directe en la classificació amb els de Tarragona i es van saber imposar amb treball i concentració durant els partits. La parella +50 formada per Xavi Aragonès i Ivan Rodon van guanyar el seu partit per 6/7, 7/5, 1/6; la parella +45 amb Roger Bordas i Quico Vidal van caure per 6/1, 6/2; i la parella +40 amb Aleix Roig i Robert Agudo van imposar-se per 5/7, 4/6. Els Veterans tornaran a la competició el divendres 6 de març quan rebran la visita dels veterans del CT Tarragona a dos quarts de nou del vespre.

Els altres dos equips masculins del CT Plana d’en Berga no van tenir tanta sort com els Veterans i van caure en els seus enfrontaments. L’Equip Masculí A va desplaçar-se a Salou per jugar amb el Tennis Salou H2O A, actuals tercers classificats de la 2a Categoria. Els de la Plana van intentar-ho però van acabar cedint els tres punts. De parella 1 van jugar Quico Vidal i Albert Mestres, que van caure per un doble 6/3; la parella 2 amb Roger Bordas i Gerard Peris, no van tenir opcions i van perdre per un doble 6/0; i la parella 3 amb Ivan Rodon i Aleix Roig van cedir el seu matx per 6/3, 6/4. La propera setmana no hi ha competició per les festes de Carnestoltes, i la lliga es reprendrà el proper diumenge 1 de març, quan l’Equip A es desplaçarà a Santa Oliva per jugar amb el Punto Pàdel A a les dotze del migdia.

L’Equip Masculí B tampoc va estar de sort el passat cap de setmana, i va caure per 3 a 0 davant el Punto Pàdel C. Per la Plana d’en Berga van jugar de parella 1, Manuel Chouza i Carles Gallart que van caure per un doble 1/6; la parella 2 formada per Ian Ribas i Jordi Fernández, van perdre per un doble 2/6; i la parella 3 amb Albert Montes i Ruben Ruiz, van cedir el seu matx per 3/6, 4/6. La següent jornada de la 5a Categoria Grup B es disputarà el proper dissabte 29 de febrer a dos quarts d’onze, quan els nois de l’Equip B rebran la visita d’un difícil CSP Cunit B, actual segon classificat de la categoria.

Pel que fa els equips femenins, l’Equip A va desplaçar-se a Bellvei per enfrontar-se amb el tercer classificat de la 2a Categoria, el Pàdel Indoor Baix Penedès Bellvei A, on van poder sumar un punt dels tres que estaven en joc. De parella 1 van jugar Mònica Arasa i Sandra Garcia, que van imposar-se per 1/6, 4/6; la parella 2 formada per Rocío Castro i Sandra Farré van caure per 6/3, 6/4; i la parella 3 amb Isa Martínez i Mamen Milian van perdre per un ajustat 6/4, 7/6. La següent jornada es disputarà el diumenge 1 de març a Reus, a les pistes del Tot Padel Reus A a dos quarts d’una del migdia.

L’Equip Femení B jugava la seva jornada de lliga davant el Club Tennis Montblanc B. Les noies de la Plana van poder sumar els 3 punts i encapçalen la classificació de la 4a Categoria Grup D. De parella 1 per la Plana van jugar Lydia Plana i Sandra Saperas que van guanyar per 6/1, 6/0; la parella 2 amb Carme Escoda i Yolanda Tomàs van fer-ho per 0/6, 1/6; i la parella 3 amb Núria Valldosera i Elena Garcia van imposar-se per 1/6, 2/6. El diumenge 1 de març, les noies de l’Equip B es desplaçaran a Roda de Barà per enfrontar-se amb l’equip CT Barà B a les dotze del migdia.

Per últim, l’Equip Femení C va rebre la visita del Pàdel Indoor Torredembarra B on no van poder sumar cap punt. Per la Plana van jugar de parella 1 Maria Gallart i Sara Tierraseca que van caure per 0/6, 1/6; la parella 2 formada per Míriam Cabré i Sònia Valldosera va cedir el seu partit per 2/6, 1/6; i la parella 3 amb  Núria Lluís i Laia Gavaldà tampoc van tenir gaires opcions i també van perdre per 2/6, 1/6. Les noies de l’Equip C tornaran a la competició el diumenge 1 de març rebent la visita del darrer classificat de la 4a Categoria Grup B, el Pàdel Maspassamaner A, a un quart d’onze del matí.

Durant els darrers dos caps de setmana, tots els equips del Club Tennis Plana d’en Berga s’han unit a la campanya engegada pel Consell de l’Audiovisual de Catalunya, la Secretaria d’Esports del Govern de la Generalitat, l’Institut Català de les Dones i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. La Campanya s’ha creat per promoure la presència de les dones esportistes en els mitjans de comunicació i contribuir així a avançar cap a la igualtat, trencant els estereotips socials i mediàtics respecte l’esport femení i mirar de posicionar-lo en els continguts d’interès per atraure audiències. Fem visible l’esport femení. Si no veus esport femení, t’estàs perdent la meitat de l’espectacle!! #ThoEstasPerdent .