El nostre Club es va vestir de festa i disbauxa el passat cap de setmana, coincidint amb les festes de Carnaval.

Les activitats van iniciar-se el divendres a la tarda quan alguns dels membres de l’escola de tennis i pàdel van participar en una americana de pàdel. Els infants s’ho van passar d’allò més bé amb les seves disfresses jugant a pàdel durant dues hores.

El dissabte 22 de febrer va ser el dia central de la festa. Les activitats van començar cap a les 10 del matí amb una americana amb canvis de parella cada 25 minuts que van fer esclatar els somriures i el bon ambient amb disfresses i decoració de les pistes i el club. Al mateix temps que els més grans jugaven, hi havia un taller de màscares per tots els nens i nenes que estaven pel club. Cap la una del migdia es va posar el punt i final a l’americana amb un sorteig de diferents regals entre totes les persones que van participar-hi.

Al vespre, a quarts de deu, es va realitzar el sopar de carnaval organitzat per la restauradora del club, l’Esther Cano, que va sorprendre als comensals amb plats amb temàtica carnavalesca. Cap a quarts de dotze es va donar el tret de sortida al ball de disfresses que va finalitzar cap a la una de la matinada.

Les activitats no paren al Club Tennis Plana d’en Berga i el proper dia 8 de març, diumenge, està previst que es celebri el Torneig de la Calçotada durant el matí, en categoria masculina i femenina. Les inscripcions es poden realitzar a través de l’aplicació ReservaPlay i tenen un preu de 5 euros els socis de l’entitat i 10 euros els no socis. Les inscripcions són limitades a 12 parelles per categoria. Tothom que ho vulgui es podrà apuntar a degustar una calçotada en el mateix restaurant del club a 25 euros els socis i 28 els no socis i amb possibilitat de menú infantil pels més petits a 10 euros.