El passat cap de setmana va disputar-se una nova jornada de la Lliga Catalana de Pàdel de la temporada 2019/20. Cinc dels sis equips del Club Tennis Plana d’en Berga tenien competició.

L’Equip Femení A es va desplaçar a Reus per jugar davant el Tot Padel Reus A. Les noies de la Plana, de la 2a Categoria, es van imposar per 1 a 2. De parella 1 van jugar Mònica Arasa i Mamen Milian, que van tenir un partit molt disputat que van acabar cedint en el tercer set amb un resultat final de 7/5, 2/6, 6/4; la parella 2 amb Aina Invernon i Sandra Garcia es van imposar per 2/6, 5/7; i la parella 3 amb Macu Hernández i Sandra Farré van guanyar el seu matx per 6/7, 3/6. La propera setmana la lliga descansa i l’Equip Femení A tornarà a la competició el proper diumenge 15 de març rebent la visita del Club Pàdel Riudoms A a la una del migdia.

L’Equip Femení B es va desplaçar a Roda de Barà diumenge al migdia per jugar amb el CT Barà B. Les de la Plana, en la 4a Categoria Grup D, es van imposar per 1 a 2 en l’enfrontament, consolidant la primera posició de la categoria. La parella 1 formada per Judit Mestres i Lydia Plana van imposar-se per 4/6, 2/6; la parella 2 amb Mònica Llagostera i Carme Escoda van caure per 7/5, 6/4; i la parella 3 amb Maria Gandia i Núria Valldosera van guanyar per 3/6, 2/6. El diumenge 15 de març, les noies de la Plana rebran la visita del Club Spartans Pàdel Calafell B a un quart d’onze del matí.

L’Equip Femení C que rebia a casa el Maspassamer A va haver d’aplaçar el seu enfrontament per aquest dimecres 4 de març al vespre. Les noies de la Plana tenen força opcions de sumar en l’encontre ja que les de la Selva tanquen la classificació de la 4a Categoria Grup B amb només un punt.

Els equips masculins de la Plana no van estar gaire de sort en aquesta jornada i no van poder sumar cap punt. L’Equip Masculí A, de la 2a Categoria, va desplaçar-se fins a Santa Oliva per jugar davant el Punto Padel A. De parella 1 van jugar Aleix Roig i Tente Casado que van caure per 6/2, 7/5; la parella 2, formada per Manel Castaño i Quico Vidal no van tenir opcions i van perdre 6/0, 6/1; i la parella 3 amb Robert Agudo i Roberto Berná van lluitar fins al tercer set que va acabar caient del costat dels del Baix Penedès, fent un resultat final de 3/6, 6/4, 6/1. En la propera jornada, diumenge 15 de març, els nois de la Plana rebran la visita del Pàdel Reus A a tres quarts de dotze del migdia.

L’Equip Masculí B, per la seva part, rebia la visita del CSP Cunit B, de la 5a Categoria Grup B. Els nois de la Plana no van tenir gaires opcions davan els tercers classificats de la lliga i van caure per 0 a 3. De parella 1 van jugar Xavi Pérez i Adrià Bové, que van caure per 1/6, 3/6; la parella 2 formada per Carles Gallart i Emili Manresa van perdre per 2/6, 0/6; i la parella 3 amb Ian Ribas i Ruben Ruiz, tampoc van tenir gaires opcions i van cedir el seu matx per 1/6, 2/6. En la jornada del dia 15 de març, els nois de la Plana tindran un derbi comarcal davant el CP Vallmoll, a les deu del matí.

Els Veterans de la Plana tornaran a la competició aquest divendres 6 de març a dos quarts de nou del vespre, quan rebran la visita del Club Tennis Tarragona, líders de la 1a Categoria de Veterans de Tarragona.