L’Equip Femení C de la Plana d’en Berga, que havia de rebre el passat diumenge la visita del Maspassamer A, va haver d’aplaçar el seu enfrontament a ahir dimecres 4 de març al vespre.

L’espera va ser profitosa per les noies de la Plana – 4a Categoria Grup B –  que es van imposar amb claredat i van guanyar 3 a 0 a les de la Selva. De parella 1 van jugar Tona Voltas i Conxita Martínez que es van endur el seu matx per 6/2, 6/1; la parella 2 amb Sussi Vilalta i Gemma Montserrat no van tenir gaires problemes i van guanyar clarament per 6/0, 6/1; i la parella 3 formada per Maria José Arévalo i Cristina Uterga, tot i haver cedit el primer set, també es van endur el seu punt al tercer set amb un resultat final de 4/6, 6/2, 6/0. Enhorabona noies!

L’Equip Femení C tornarà a la competició el diumenge 15 de març quan es desplaçaran a Tarragona per jugar a tres quarts d’una del migdia a les instal·lacions del Club Tennis Tarragona D.