El passat diumenge 8 de març es va celebrar el Torneig de la Calçotada al nostre club. Una quarantena de participants van gaudir un radiant dia de sol, pàdel i bon ambient al nostre club.

El torneig va començar a dos quarts de nou del matí i va estar format per quatre quadres de joc, dos de femenins i dos de masculins. Un cop disputats els partits de la lligueta de cada quadre es van definir les parelles semifinalistes. A dos quarts de dues del migdia es va disputar la final de la categoria masculina que va enfrontar Ferran Galeote i Roberto Berná davant Tente Casado i Rafa Ramos. El nivell de la final estava garantit i el joc no va decepcionar ningú. El partit es va decantar aviat cap a la parella Casado – Ramos, que es van endur el Torneig.

A les dues del migdia va ser el moment de la final de la categoria femenina. Es va repetir el partit que ja s’havia vist en el quadre de la lligueta, però en aquesta ocasió bastant més ajustat. La final la van disputar Judit Mestres i Macu Hernandez davant Lydia Plana i Pili Hernández. Després de la mitja hora de joc, el partit se’l va acabar enduent la parella formada per Mestres-Hernández per un joc de diferència.

Un cop finalitzades les finals, la presidenta del club, Montserrat Olivé, va llegir el Manifest en motiu del Dia Internacional de la Dona que es va celebrar el mateix diumenge. Acte seguit, es va procedir al repartiment de premis gentilesa del Celler Tanca els Ulls de Nulles i el Celler Mas Bella de Masmolets.

Un cop finalitzat el torneig, es va poder degustar la típica calçotada vallenca que va preparar l’Esther Cano, restauradora del club i que va fer les delícies de tots els comensals.