El passat diumenge 28 de juny, els equips Femení i Masculí A del Club Tennis Plana d’en Berga van reprendre la competició, que havia estat ajornada a causa de la COVID-19 el passat mes de març.

Van encetar la jornada les noies de l’Equip Femení A, que rebien el Pàdel Riudoms A, terceres classificades de la 2a Categoria. L’encontre va caure a favor de les vallenques on van poder sumar dos punts molt treballats. De parella 1 van jugar Mònica Arasa i Macu Hernández, que es van imposar en el tercer set amb una gran remuntada fent un resultat final de 4/6, 6/4, 7/5; la parella 2 amb Aina Invernon i Sandra Farré van endur-se el seu matx per un doble 6/4; i la parella 3 formada per Mamen Milian i Isa Martínez van lluitar fins al final, però van caure per 6/4, 2/6, 2/6. La propera setmana, les noies de la Plana rebran el Pàdel Terres de l’Ebre A diumenge 5 de juliol, a les 10 del matí.

Un cop finalitzat l’enfrontament de l’equip femení, va ser el torn del Masculí A. Sota un sol de justícia i passat el migdia, es van començar a disputar els tres partits davant el Pàdel Reus A. Per la Plana d’en Berga, van jugar de parella 1, Xavi Aragonès i Ivan Rodon, que amb un partit llarg, finalitzat passades les dues del migdia i amb una calor sufocant, van donar-ho tot a pista, el resultat final va ser de 1/6, 6/4, 1/6; la parella 2 amb Quico Vidal i Gerard Peris, van caure per 1/6, 2/6; i la parella 3 formada per Robert Agudo i Aleix Roig, tampoc van tenir gaires opcions i van perdre per 3/6, 0/6. La lliga de la 2a Categoria masculina continuarà el proper diumenge 5 de juliol, quan els nois de la Plana es desplaçaran a Cala Romana a Tarragona per jugar a les 6 de la tarda amb el Club Tennis Tarragona A.

La resta dels equips del Club Tennis Plana d’en Berga reprendran la competició a principis de setembre.