El passat dissabte 18 de juliol, va estar farcit d’activitats. Al matí un grup de socis i amics del Club Tennis Plana d’en Berga, van sortir a fer una ruta de 24 quilòmetres amb BTT que els van dur fins a l’Ermita del Loreto de Bràfim.

Una dotzena de ciclistes es van donar cita a dos quarts de nou del matí per sortir direcció Alió i arribar fins a l’Ermita del Loreto de Bràfim on van fer una parada per agafar forces i tornar de nou a Valls. A les onze del matí va finalitzar la ruta al barri del Fornàs, des d’on s’havia sortit.

Aquesta sortida, igual que altres ja realitzades l’any passat així com també les caminades, formen part de la voluntat de la Junta Club Tennis Plana d’en Berga de fer activitats esportives complementàries al tennis i pàdel i acostar-se així a tots els tipus de socis i sòcies que hi ha a l’entitat que volen fer altres disciplines esportives a part dels de raqueta i pala.