El passat cap de setmana es va jugar la darrera jornada de la Lliga Catalana de Pàdel que ara farà una petita pausa fins al mes de setembre, en que es reprendrà per finalitzar la lliga 2019/20.

Les noies del Club Tennis Plana d’en Berga A van rebre la visita del Club Tennis Tarragona B, terceres classificades en la 2a Categoria. Tenien davant un rival dur que, com era d’esperar, no va posar les coses gens fàcils a les vallenques.

Per la Plana d’en Berga van jugar de parella 1, Mònica Arasa i Sandra Farré que van mantenir un joc molt ajustat amb les tarragonines, les de casa es van imposar per 6/7, 7/6, 7/5; la parella 2 amb Mamen Milian i Xon Bautista no va tenir gaires opcions i van caure per 2/6, 1/6; finalment, la parella 3 formada per Macu Hernández i Aina Invernon van posar contra les cordes a les de Cala Romana, però van acabar cedint el seu partit per 7/5, 4/6, 3/6.

Amb aquest resultat, les noies de la Plana arriben a la parada estiuenca en la 8a posició de la 2a Categoria de la Lliga Catalana de Pàdel i no tornaran a la competició fins el 27 de setembre, quan rebran la visita del Club Pàdel Cambrils B.