Després de l’aturada per les vancances d’estiu, aquest passat cap de setmana es va reprendre la Lliga Catalana de Pàdel que organitza la Federació Catalana de Pàdel.

Els primers en reprendre la competició van ser l’equip de Veterans del Club Tennis Plana d’en Berga, que van rebre la visita dels veterans del Club Tennis Tarragona el divendres a la nit. Els de Cala Romana, segons classificats de la 1a categoria, van imposar-se per 0 a 3 als vallencs. Per la Plana d’en Berga van jugar de parella +50, Quico Vidal i Xavi Segura, que van caure per 0/6, 1/6; la parella +45 formada per Albert Mestres i Ivan Rodon, van lluitar fins al final, però el punt va acabar sent pels de Tarragona per 2/6, 5/7; i finalment, la parella +40 amb Xavi Aragonès i Aleix Roig, va perdre el seu enfrontament per un doble 3/6. La propera jornada, els veterans de la Plana rebran la visita del Cub Sports A, el dia 11 de setembre a dos quarts de nou del vespre.

Diumenge al matí va ser el torn de l’Equip Masculí B, de la 5a Categoria grup B, que es va desplaçar a Vallmoll on van viure un nou derbi comarcal. Els de la Plana no van tenir gaires opcions i van perdre els tres punts que estaven en joc. De parella 1 van jugar Xavi Segura i Jose González, que van caure per 6/0, 6/2; la parella 2 formada per Manuel Chouza i Ian Ribas, van perdre el seu matx per un doble 6/0; i la parella 3 amb Emili Manresa i Ruben Ruiz, van caure per un doble 6/3. El proper cap de setmana, els nois de la Plana viuran un nou derbi, en aquest cas local, rebent al Club Tennis Valls C, dissabte 12 de setembre a dos quarts d’onze del matí.

El darrer equip del CT Plana d’en Berga en disputar un partit de lliga va ser l’Equip Femení B, que va rebre la visita del Club Spartans Pàdel Calafell B, on van guanyar els 3 punts que estaven en joc. De parella 1 van jugar Lydia Plana i Carme Escoda, que es van imposar per 6/1, 6/0; la parella 2 amb Montse Olivé i Yolanda Tomàs van guanyar per 6/2, 6/3. La parella 3 de Calafell no va poder disputar el partit. Amb els tres punts, les noies de la Plana continuen encapçalant la classificació de la 4a Categoria Grup D. La propera setmana el Femení B es desplaçarà a Santa Oliva per jugar davant el Punto Pàdel B diumenge 13 de setembre a les cinc de la tarda.