La darrera jornada de la Lliga Catalana de Pàdel no va estar gaire de cara pels equips del Club Tennis Plana d’en Berga, on només el Femení A i el Femení B van poder sumar en els seus enfrontaments.

En la 2a Categoria femenina, l’Equip Femení A de la Plana va rebre la visita del Club Pàdel Cambrils B. Les noies de la Plana van poder sumar un punt en l’enfrontament. De parella 1 van jugar Sandra Farré i Ascen López que van caure per 2/6, 1/6; la parella 2 formada per Mamen Milian i Pili Hernández van mantenir un ajustat primer set que va caure del costat de les del Baix Camp i van acabar cedint el segon, fent un resultat final de 5/7, 3/6; la parella 3, amb Macu Hernández i Isa Martínez, van imposar-se clarament a les cambrilenques per 6/0, 6/1. El proper dissabte, les noies de l’Equip A es desplaçaran a la Selva per jugar amb el Pàdel Maspassamaner B a dos quarts de cinc de la tarda.

El Femení B, de la 4a Categoria Grup D, va rebre la visita del Mesk Pàdel C. Amb uns partits molt ajustats, les noies de la Plana només van poder sumar un punt. La parella 1 va estar formada per Montse Olivé i Carme Escoda, que van saber remuntar el segon set, però van acabar cedint el tercer, amb un resultat de 3/6, 7/6, 4/6; la parella 2 amb Mònica Llagostera i Lydia Plana, van guanyar el seu punt per un doble 6/3; i la parella 3 amb Núria Valldosera i Yolanda Tomàs, van tenir moltes opcions d’endur-se el partit, però van acabar cedint en el tercer set per 3/6, 6/2, 5/7. Amb aquest punt, les noies del B es mantenen en la primera posició de la categoria i la propera setmana es desplaçaran a Bellvei per jugar amb les segones classificades, el Pàdel Indoor Baix Penedès Bellvei B, dissabte a dos quarts de set de la tarda.

L’Equip Femení C, que milita en la 4a Categoria Grup B, va rebre la visita del Club Pàdel Riudoms B, on no van tenir gaires opcions i van caure per 0 a 3. La parella 1 formada per Maria Gallart i Gemma Montserrat, van perdre per 1/6, 2/6; la parella 2 amb Rosa Voltas i Núria Llúis van fer-ho per 2/6, 0/6; i la parella 3 formada per Susanna Vilalta i Cristina Uterga, van caure per 2/6, 1/6. El proper dissabte 3 d’octubre, les noies de l’Equip C, es desplaçaran a Tarragona per jugar contra el MesK Pàdel D a dos quarts de sis de la tarda.

Pel que fa els equips masculins, tampoc van tenir gaire sort i no van poder sumar cap punt en els seus enfrontaments. L’Equip Masculí A va disputar el derbi de la 2a Categoria enfrontant-se al Pàdel Puigpelat A. De parella 1 van jugar Quico Vidal i Albert Mestres, que van mantenir punts molt disputats, que van acabar caient a favor dels rivals per 2/6, 3/6; la parella 2 formada per Ivan Rodon i Roberto Berna van caure per 3/6, 1/6; i la parella 3 amb Aleix Roig i Robert Agudo, van posar contra les cordes a la parella de Puigpelat, però van acabar cedint el tercer set, amb un resultat final de 6/3, 2/6, 4/6. La propera jornada de la 2a Categoria masculina, els nois de la Plana es desplaçaran a Torredembarra per jugar amb el Tennis TDB dissabte 3 d’octubre a les dotze del migdia.

L’Equip Masculí B, de la 5a Categoria Grup B, va rebre la visita del Golf Costa Daurada A. Per la Plana d’en Berga van jugar de parella 1 Guillem Voltas i Emili Manresa, que van caure per un doble 1/6; la parella 2 amb Manuel Chouza i Ian Ribas, no van tenir opcions i van caure per un doble 0/6; i la parella 3 formada per Carles Gallart Montoliu i Jose González, van perdre per 0/6, 3/6. La propera jornada, els nois de l’equip B, es desplaçaran a Reus per jugar amb el Club PadelX4 Reus B, diumenge 4 d’octubre a les onze del matí.

Finalment, l’Equip de Veterans de la Plana, de la 1a Categoria, va enfrontar-se amb el Pàdel Reus on tampoc va poder sumar cap punt. La parella +50 va estar formada per Albert Mestres i Ivan Rodon que van caure per 6/1, 6/3; de parella +45 van jugar Robert Agudo i Xavi Segura, que van perdre per 6/3, 6/2; i la parella +40 amb Aleix Roig i Xavi Aragonés, va cedir el seu matx per un doble 6/4. El proper cap de setmana, els veterans descansen i no tornen a la competició fins el proper 9 d’octubre, que es desplaçaran a Riudoms per jugar amb el Club Pàdel Riudoms a dos quarts de nou del vespre.