La darrera jornada de lliga va ser molt profitosa pels equips femení i masculí B de la Plana d’en Berga que van poder endur-se els seus enfrontaments davant el Bellvei B i el Pàdel X4 Reus B respectivament.

Els nois de l’Equip Masculí B van desplaçar-se a Reus el diumenge al matí per enfrontar-se amb el Pàdel X4 B, de la 5a categoria grup B. Els de la Plana van posar contra les cordes als del Baix Camp i van guanyar l’enfrontament per 2 a 1. De parella 1 van jugar Manuel Chouza i Carles Gallart Olivé que van guanyar per 6/7, 6/2, 6/7; la parella 2 amb Albert Montes i Adrià Bové vam imposar-se amb claredat per 2/6, 3/6; i la parella 3 amb Emili Manresa i Aian Ribas va endur-se el primer set, però van cedir els dos següents fent un resultat final de 5/7, 6/3, 6/2. En la jornada número 16, l’equip B es desplaçarà a Bellvei per jugar amb el Pàdel Indoor Baix Penedès D diumenge 11 d’octubre a dos quarts de sis de la tarda.

L’Equip Masculí A, de la 2a Categoria, va desplaçar-se a Torredembarra per jugar amb el Tennis TDB on no va poder sumar cap punt. De parella 1 van jugar Quico Vidal i Albert Mestres que van caure 6/1, 6/2; la parella 2 formada per Ivan Rodon i Robert Agudo van fer-ho per un doble 6/2; i la parella 3 amb Aleix Roig i Gerard Peris tampoc va tenir opcions i va perdre per 6/1, 6/0. Els nois de l’equip A jugaran la vintena jornada de lliga a casa diumenge 11 d’octubre, quan rebran el Pàdel Indoor Baix Penedès Bellvei A a tres quarts de dotze del migdia.

Pel que fa la secció femenina del Club Tennis Plana d’en Berga, l’Equip Femení A tenia un complicat desplaçament a casa de les primeres classificades de la 2a Categoria, el Maspassamaner B. Les noies de la Plana no van tenir gaires opcions i van caure per 3 a 0. De parella 1 van jugar Xon Bautista i Sandra Farré que van caure per 6/2, 6/3; la parella 2 formada per Pili Hernández i Ascen López va perdre per 6/0, 6/3; i la parella 3 amb Macu Hernández i Isa Martínez van cedir el seu matx per 6/2, 6/0. El proper cap de setmana, les noies de l’equip A rebran a casa la visita del Tennis Salou H20 A, diumenge 11 a la una del migdia.

L’Equip Femení B va desplaçar-se a Bellvei per jugar amb el Pàdel Indoor Baix Penedés Bellvei B. Un partit que va enfrontar a les vallenques, primeres classificades de la 4a Categoria Grup D, amb les segones. Les de la Plana van poder sumar 2 punts en aquest duel i continuen una setmana més com a primeres classificades del seu grup amb les opcions d’ascens a tocar. De parella 1 van jugar Montse Olivé i Lydia Plana que van imposar-se per un ajustat doble 5/7; la parella 2 amb Sílvia Oller i Sandra Saperas van tenir-ho a tocar, però van acabar cedint en el tercer set i van caure per 4/6, 6/2, 6/3; i la parella 3 amb Maria Gandia i Carme Escoda es van imposar clarament per 1/6, 2/6. El proper cap de setmana, les noies de l’equip B descansen i tornaran a la competició el proper diumenge 18 d’octubre, moment en que es desplaçaran a Coma-ruga per jugar amb el Vendrell Pàdel Club D a les dotze del migdia.

Finalment, les noies de l’Equip Femení C, de la 4a Categoria Grup B, van desplaçar-se a Tarragona per jugar amb el Mesk Pàdel D on van poder sumar un punt en el seu enfrontament. De parella 1 van jugar Rosa Montserrat i Cristina Uterga que van caure per 7/5, 6/2; la parella 2 amb Carme Calaf i Gemma Montserrat van guanyar el seu matx per 6/7, 7/5, 0/6; i la parella 3 amb Sara Tierraseca i Maria Gallart van caure per 7/5, 6/2. La propera jornada de lliga, les noies de la Plana viuran un nou derbi vallenc visitant el CT Valls B dissabte 10 d’octubre a les cinc de la tarda.

El proper cap de setmana també tornarà a la competició l’equip de Veterans de la Plana, que es desplaçaran a Riudoms per jugar contra el Club Pàdel Riudoms divendres 9 d’octubre a dos quarts de nou del vespre.