El passat cap de setmana, les noies del Femení A de la Plana d’en Berga (2a Categoria de la Lliga Catalana de Pàdel) van sumar dos punts importants davant el Tennis Salou H2O A. Les noies de la Plana necessitaven sumar per poder allunyar-se de la part baixa de la classificació. De parella 1 van jugar Mònica Arasa i Mamen Milian que no van tenir opcions i van caure 3/6, 1/6; la parella 2 formada per Isa Martínez i Sandra Farré van mantenir un partit molt igualat que van saber treballar per endur-se’l per 7/6, 4/6, 7/6. En la propera jornada de la lliga, les noies de l’Equip A es veuran les cares amb el Global Pàdel A.

L’Equip Femení C, va viure un nou derbi visitant les instal·lacions del Club Tennis Valls B on no va poder sumar cap punt. De parella 1 van jugar Rosa Montserrat i Susanna Vilalta que van caure per 6/3, 6/1; la parella 2 amb Tona Voltas i Núria Lluís van mantenir un partit molt ajustat que va acabar caient a favor de les del Tennis Valls per 4/6, 6/4, 7/5; i la parella 3 formada per Gemma Montserrat i Cristina Uterga, van cedir el seu enfrontament per 6/1, 6/2. La propera jornada de lliga de la 4a Categoria Grup B enfrontarà a casa les noies de l’Equip C amb el Pàdel Puigpelat B.

En la secció masculina, els nois de l’Equip Masculí B van desplaçar-se a Bellvei per jugar amb el Pàdel Indoor Baix Penedés Bellvei D on tampoc van poder sumar cap punt. De parella 1 van jugar Albert Montes i Carles Gallart Olivé que van caure per 6/2, 6/3; la parella 2 amb Carles Gallart Montoliu i Emili Manresa no van tenir opcions i van perdre per un doble 6/0; i la parella 3 formada per Ruben Riuz i Aian Ribas tampoc van poder sumar i van caure per 6/1, 6/2. En la propera jornada de lliga, els nois de l’Equip B, de la 5a Categoria Grup B, jugaran a la Plana davant el Vendrell Pàdel Club D.

Els Veterans de la Plana també van tenir competició el passat cap de setmana desplaçant-se a Riudoms on van caure per 3 a 0. De parella +45 van jugar Robert Agudo i Ivan Rodon que van caure per 2/6, 6/4, 6/1; la parella +40 amb Carles Gallart Montoliu i Francesc Vidal no van tenir opcions i van perdre per 6/2, 6/0. En la següent jornada de Lliga, els de la Plana rebran la visita dels veterans del Mesk Pàdel.

Amb l’aturada de les activitats esportives no professionals durant 15 dies, es desconeix quan es podrà jugar de nou la competició de la Lliga Catalana de Pàdel que, a falta de dues jornades per finalitzar el campionat 2019/20, queda de nou en l’aire pendent del que pugui informar la Federació Catalana de Pàdel.