El passat cap de setmana es va tornar a engegar la Lliga Catalana que organitza la Federació Catalana de Pàdel per la temporada 2021.

L’Equip Masculí A, de la 2a Categoria Grup B, va desplaçar-se a Roda de Barà per jugar contra el CT Barà A on va poder sumar un punt. Pels de la Plana van jugar de parella 1 Tente Casado i Ian Ribas, de parella 2 Aleix Roig i Francesc Gallart, i de parella 3 Carles Torreblanca i Adrià Bové. El proper diumenge 26 de setembre jugaran a casa amb el Club Tennis Montblanc A a les 12 del migdia.

L’Equip Masculí B (5a Categoria Grup C) va rebre la visita del Vendrell Pàdel D on també van sumar un punt. De parella 1 van jugar Guillem Voltas i Manolo Chouza, de 2 Carles Gallart Olivé i Marc Veciana, i de parella 3 Jordi Roca i Cristian Muñoz. Diumenge 26 a les 12 del migdia disputaran la jornada 13 de competició a Cunit davant el Club Sports Tenis & Pàdel Cunit C.

Pel que fa els equips femenins, el Femení A (2a Categoria Grup B) va sumar un punt en el derbi amb el Pàdel Puigpelat. De parella 1 van jugar Lis Sanahuja i Yolanda Tomàs, de 2 Xon Bautista i Núria Valldosera, i de 3 Isa Martínez i Maria Gandia. La propera setmana jugaran a Cunit amb el Club Sports Tenis & Padel Cunit B diumenge a les 6 de la tarda.

El Femení B (3a Categoria Grup C) va sumar un punt davant el CT Barà B. Per la Plana van jugar de parella 1 Judit Mestres i Montse Olivé, de parella 2 Maria Gallart i Clara Barberà, i de parella 3 Carla Pizarro i Núria Veciana. En la 11a jornada de lliga, les noies de la Plana es desplaçaran a Calafell per jugar amb el Club Tennis Romaní diumenge 26 a la 1 del migdia.

L’Equip Femení C (4a Categoria Grup B), va posar contra les cordes el CT Barà C, però els partits van caure del costat de les del Tarragonès. De parella 1 van jugar Rosa Montserrat i Susi Vilalta, de parella 2 Laia Gavaldà i Sònia Valldosera i de parella 3 Tona Voltas i Ion Salat. La propera setmana visitaran les instal·lacions del Vendrell Pàdel per jugar contra el seu equip D diumenge 26 a les 5 de la tarda.

Finalment, les Veteranes van jugar davant el Vendrell Pàdel Club on van poder sumar un punt. De parella 1 van jugar Pili Hernández i Ascen López, de 2 Lis Sanahuja i Xon Bautista, i de 3 Elisa Ribé i Mercè Cardona.