En la passada jornada de la Lliga Catalana de Pàdel, els equips masculins del club vallenc van poder sumar en els seus enfrontaments.

L’Equip Masculí A va desplaçar-se a Santa Oliva per jugar amb el Punto Padel A on va poder sumar un punt. De parella 1 van jugar Tente Casado i Carles Torreblanca, de 2 Adrià Bové i Albert Montes i de parella 3 Ian Ribas i Francesc Gallart. La propera jornada els homes de la Plana rebran a l’Apolo Club Esportiu A diumenge 10 d’octubre a les dotze del migdia.

El Masculí B va desplaçar-se a Montblanc per jugar amb el CT Montblanc B on també van sumar un punt. Per la Plana van jugar de parella 1 Emili Manresa i Marc Veciana, de parella 2 Carles Gallart Olivé i Gerard Roca, i de parella 3 Marc Traguany i Jordi Roca. El proper cap de setmana els nois de l’equip B rebran, dissabte 9 d’octubre, la visita de l’AG Padel Team B a dos quarts d’onze del matí.

Pel que fa els equips femenins, l’Equip A va suspendre l’enfrontament amb el Jesussport a causa de la pluja. El proper cap de setmana les noies de l’equip A visitaran el Tot Padel Reus B diumenge 10 d’octubre a les cinc de la tarda.

El Femení B, va desplaçar-se a Santa Oliva per jugar amb el Punto Padel B on van mantenir uns partits molt ajustats que van acabar caient del costat de les del Baix Penedès. De parella 1 van jugar Montse Olivé i Judit Mestres, de parella 2 Carme Escoda i Núria Veciana, i de parella 3 Raquel Francés i Carla Pizarro. El proper diumenge 10 d’octubre rebran la visita del Vendrell Padel B a dos quarts d’onze del matí.

Finalment, el Femení C va desplaçar-se a Torredembarra per jugar amb l’Apolo Esportiu B on no va poder sumar cap punt. De parella 1 van jugar Susanna Vilalta i Yolanda Claros, de parells 2 Tona Voltas i Núria Lluís, i de parella 3 Carme Calaf i Marta Català. El proper cap de setmana rebran al AG Pàdel Team diumenge a dos quarts de deu del matí.