Els equips SNP de la Plana d’en Berga van tenir enfrontaments el passat cap de setmana amb sort desigual.

El Femení SNP, de la 1a Divisió 500, va imposar-se per 8 a 4 amb el Mesk Padel Femení B. Per la Plana van jugar Xon Bautista i Sandra Saperas, Montser Olivé i Yolanda Tomàs, Núria Veciana i Carme Escoda, Mercè Cardona i Laia Català i Sònia Valldosera i Susanna Vilalta. La propera jornada les noies de la Plana rebran el Pàdel Puigpelat F diumenge 14 de novembre a dos quarts d’onze del matí.

El Masculí, de la 1a Divisió Future, no va estar gaire encertat en el seu enfrontament i van caure per 12 a 0 amb el Extremeño Padel Reus B. Per la Plana van jugar Cristian Muñoz i Gerard Roca, Marc Traguany i Raul Gómez, Joan J. i Joaquim, Albert Vilarrubí i Jose González i Arnau i Sergi Toldrà. La propera jornada els homes de la Plana viatjaran a Sant Carles de la Ràpita per jugar amb el CE Jonhy Montañés B, dissabte 13 de novembre a les tres quarts d’una del migdia.