En la segona jornada de la Lliga Catalana de Pàdel, l’equip Femení C va ser el que es va imposar en el seu enfrontament mentre que el Femení A, Femení B i Masculí B van caure en el seus encontres.

El Femení C va jugar davant el Pàdel Indoor Valls C on es va imposar per 1 a 2. Per la Plana van jugar Ion Salat, Núria Lluís, Conxita Martínez, Eli Rodríguez, Rosa Montserrat i Tona Voltas.

El Femení B va rebre la visita del CT Valls B on va poder sumar un punt. Van disputar els partits Montse Olivé, Maria Gallart, Judit Mestres, Carme Escoda, Ana Fuiorea i Yolanda Claros.

El Femení A es va desplaçar al Catllar per jugar amb el Golf Costa Daurada A on no va poder sumar tot i tenir uns partits molt disputats. Per la Plana van jugar Sandra Saperas, Lydia Plana, Lis Sanahuja, Núria Valldosera, Nora Viudez i Ascen López.

Finalment, el Masculí B tampoc va poder sumar aquesta jornada davant el CT Montblanc B. Van jugar Emili Manresa, Marc Traguany, Guillem Voltas, Javi Pérez, Manolo Chouza i Eduard Casany.

La Lliga Catalana fa una parada de dues setmanes i tornarà a la competició el cap de setmana del 26 i 27 de febrer.