El passat cap de setmana van tenir enfrontament l’equip femení de les SNP i els Veterans de la Lliga Catalana de Pàdel. Els dos equips van sortir victoriosos en els seus encontres.

El divendres a la nit es van estrenar en la Lliga Catalana de Pàdel 2022 els Veterans del Club de Tennis Plana d’en Berga. Els de la Plana es van desplaçar fins a Roquetes per jugar amb el PadelColors amb qui es van imposar per 0 a 3. Per la Plana van jugar de parella +40 Jose González i Emili Manresa, de parella +45 Tente Casado i Manolo Chouza, i de parella +50 Ivan Rodon i Quico Vidal. La segona jornada de lliga la disputaran el divendres 25 de febrer a dos quarts de nou del vespre quan rebran la visita del Bahia Mar.

L’altre equip de la Plana que va tenir competició el passat cap de setmana va ser l’Equip Femení SNP. Les vallenques es van desplaçar a Cala Romana on es van imposar per 5 a 7 al CTT Wonderful. Per la Plana van jugar Ascen López i Xon Bautista, Pili Hernández i Carme Escoda, Yolanda Tomàs i Núria Valldosera, Montse Olivé i Rosa Ma. Trenchs, i Ion Salat i Maria Gallart. El proper cap de setmana, les noies del Femení SNP rebran la visita del Mesk Padel Femení B diumenge 20 de febrer a dos quarts d’onze del matí.

L’Equip Masculí SNP de la Plana té doble enfrontament a casa el proper dissabte 19 de febrer. Al matí rebran la visita del PadelColors Future a dos quarts d’onze del matí i a la tarda s’enfrontaran amb el Tarragona Pàdel Indoor Future, a dos quarts de sis de la tarda.