El passat cap de setmana es van disputar els darrers partits de la fase regular zonal de les Series Nacionales de Padel.

L’equip Masculí SNP de la Plana tenia dos enfrontaments el dissabte 19 de febrer. Al matí va rebre el PadelColors Future on van caure per 5 a 7. Per la Plana van jugar Gerard Roca i Emili Manresa, Adrià Bové i Joel Sanromà, Jordi Mercadé i Carles Gallart, Manolo Chouza i Albert Montes i Roland Antony i Jordà Solé.

Per la tarda, els de la Plana van rebre la visita del Tarragona Pàdel Indoor Future on van imposar-se per 7 a 5. En aquesta ocasió les parelles van ser Jose González i Marc Traguany, Ian Ribas i Cristian Muñoz, Carles Gallart i Marc Veciana, Joan Claramunt i Albert Montes i Adrià Bové i Manel González.

L’equip Femení SNP de la Plana va tenir competició el diumenge al matí. Les noies de la Plana van rebre la visita del Mesk Padel Femení B amb qui van imposar-se per 7 a 5. Per la Plana van jugar Xon Bautista i Sandra Saperas, Carla Pizarro i Pili Hernández, Núria Veciana i Carme Escoda, Montse Olivé i Núria Valldosera i Ion Salat i Anna Fernández. El Femení SNP, acaba la fase regular de zona líder del seu grup.