Tots els equips del Club Tennis Plana d’en Berga van tenir competició el passat cap de setmana de Carnaval amb resultats força bons.

L’Equip Masculí A (2a Categoria Grup C) es va enfrontar amb el CT Barà B on es va imposar per 1 a 2. Per la Plana van jugar Adrià Bové i Cristian Muñoz, Aleix Roig i Tente Casado i Albert Montes i Francesc Gallart. El proper cap de setmana rebran la visita del Tennis Tarragona C diumenge 6 de març a les dotze del migdia.

El Masculí B, de la 4a Categoria Grup F, va poder sumar un punt en el derbi local amb el Pàdel Indoor Valls B. Les parelles que van jugar per la Plana van ser Manolo Chouza i Marc Traguany, Jordi Roca i Carles Gallart i Jose González i Ruben Dario. En la propera jornada de la Lliga, l’equip B rebrà la visita de l’Apolo Club Esportiu D, dissabte 5 de març a dos quarts d’onze del matí.

L’Equip de Veterans, en la seva segona jornada de lliga, havia de rebre la visita del Bahia Mar. Els nois de la Plana sumen 3 punts en aquest enfrontament per la no compareixença de l’equip rival. El divendres 11 de març, els veterans de la Plana es desplaçaran a Cambrils per jugar amb l’Apolo Club Esportiu a dos quarts de nou del vespre.

L’Equip Femení A va rebre la visita del Real Club Nàutic de Tarragona amb qui es van imposar per 3 a 0. Per la Plana van jugar Xon Bautista i Sandra Saperas, Sílvia Oller i Isa Martínez, i Pili Hernández i Carla Pizarro. En la quarta jornada de lliga, les noies del Femení A, de la 1a Categoria Grup C, jugaran contra el Club Padel Cambrils Apialia C diumenge 6 de març a dos quarts de dotze del matí.

El Femení B, que milita a la 3a Categoria Grup D, va guanyar per 2 a 1 al Catllar AA. De parella 1 van jugar Montse Olivé i Clàudia Òdena, de parella 2 Carme Escoda i Raquel Arias, i de parella 3 Yolanda Claros i Clara Barberà. El proper cap de setmana les noies de l’equip B descansen i tornen a la competició el proper 13 de març quan rebran el CT Montblanc B a dos quarts d’onze del matí.

L’Equip Femení C, de la 3a Categoria Grup C, va jugar amb el CT Barà C on no va poder sumar cap punt. Per la Plana van jugar Susanna Vilalta i Rosa Montserrat, Ion Salat i Tona Voltas, i Núria Lluís i Maria Llagostera. El proper diumenge 6 de març rebran la visita del Club Padel Cambrils Apialia G, a dos quarts d’onze del matí.

Finalment, l’equip de Veteranes va jugar a casa davant el Reus Deportiu amb qui van poder sumar 2 punts. Per la Plana van jugar Ascen López i Lis Sanahuja, Elisa Ribé i Rosa Ma. Trenchs, i Carme Escoda i Sònia Valldosera. En la tercera jornada de veteranes, les noies de la Plana descansen i tornen a la competició el 13 de març per jugar amb el Pàdel Indoor Valls a les cinc de la tarda.