Com ja va sent tradició, el Club Tennis Plana d’en Berga, va organitzar diferents activitats per celebrar el Carnaval.

Per aquesta edició, la Comissió d’Activitats Socials del club vallenc, va apostar, un any més, per les americanes de pàdel amb disfresses, ambientació, disbauxa i molta diversió!

A primera hora del dissabte 26 de febrer es va jugar l’americana d’adults en la que hi van participar una vintena de persones disposades a passar una bona estona. L’americana, que era amb canvi de parella en cada enfrontament, va finalitzar a quarts d’una del migdia.

A continuació va ser el torn de l’americana de pàdel de grans i petits, en la que hi van participar deu parelles molt ben disfressades i preparades per l’ocasió. L’americana fa finalitzar cap a les dues del migdia.

Al migdia, el públic assistent i les persones participants a les americanes, van poder gaudir del vermut que va preparar el Rodrigo Bustos, restaurador del Club.

Un any més, un èxit de participació i bon ambient en els dies de Carnaval al Club de Tennis Plana d’en Berga!!!

Moltíssimes gràcies a totes les persones que vau passar per la Plana a gaudir del dia i a les nostres ‘CAS’ (Maria, Clara i Núria!!) per la preparació i organització de les activitats!!!!!

Ens veiem a la propera!!!!