El passat cap de setmana, quatre dels set equips del CT Plana d’en Berga, van tenir competició de la Lliga Catalana de Pàdel.

El Masculí A, de la 2a Categoria Grup C, va poder sumar un punt en el seu enfrontament amb Tennis Tarragona C. De parella 1 van jugar Ian Ribas i Aleix Roig, de parella 2 Carles Torreblanca i Carles Gallart, i de parella 3 Cristian Muñoz i Albert Montes. En la propera jornada de lliga, diumenge 13 de març, rebran la visita del Club Sports Pàdel Cunit B a les dotze del migdia.

L’Equip Masculí B, de la 4a Categoria Grup F, va rebre a l’Apolo Club Esportiu D de Torredembarra on, en aquesta ocasió, no va poder sumar cap punt. Per la Plana van jugar Joel Sanromà i Marc Traguany, Manuel Chouza i Ruben Dario, i Javi Pérez i Jose González. El proper cap de setmana, els nois de la Plana descansen i no tornen a la competició fins el proper dissabte 19 de març, quan rebran la visita del Club Sports Pàdel Cunit D a dos quarts d’onze del matí.

Pel que fa els equips femenins, l’equip A, de la 1a Categoria Grup C, no va poder sumar en el seu desplaçament a Cambrils davant el Pàdel Cambrils Apialia C. Per la Plana van jugar Lis Sanahuja i Xon Bautista de parella 1, Lydia Plana i Ascen López de 2, i Núria Valldosera i Carla Pizarro, de parella 3. El proper cap de setmana les noies de la Plana visitaran les pistes del Tennis TDB B diumenge 13 de març a les onze del matí.

Finalment, l’equip Femení C, de la 3a Categoria Grup C, va rebre la visita del Pàdel Cambrils Apialia G, on tampoc va poder sumar. Van jugar de parella 1 Conxita Martínez i Ion Salat, de parella 2 Núria Lluís i Laia Gavaldà, i de parella 3 Agustina Ranellucci i Laura Pasqual. En la cinquena jornada de la Lliga Catalana de pàdel, les noies de la Plana es desplaçaran a Torredembarra per jugar amb l’Apolo Club Esportiu B, dissabte 12 de març a dos quarts de sis de la tarda.