Els equis A i B femenins del CT Plana d’en Berga van imposar-se a les seves rivals en la 5a jornada de la Lliga Catalana de Pàdel.

En la 1a Categoria Grup C, el Femení A es va imposar per 1 a 2 al Tennis TDB B. Per la Plana van jugar Sandra Saperas i Yolanda Tomàs, Sílvia Oller i Isa Martínez, i Lis Sanahuja i Nora Viudez. Les noies de l’equip A, rebran la propera setmana, el Punto Padel A, diumenge 20 de març a les dotze del migdia.

L’Equip Femení B, de la 3a Categoria Grup D, va rebre la visita del Club Tennis Montblanc B. Les noies de la Plana van guanyar l’enfrontament per 2 a 1. De parella 1 van jugar Montse Olivé i Anna Fernández, de parella 2 Judit Mestres i Maria Gallart, i de parella 3 Ana Maria Fuiorea i Sònia Valldosera. El proper cap de setmana visitaran el CT Barà per jugar contra el seu equip B, dissabte 19 de març a dos quarts de sis de la tarda.

El Femení C, de la 3a Categoria Grup C, va jugar a casa de l’Apolo Club Esportiu B on no van poder sumar. Per la Plana van jugar Tona Voltas i Carme Calaf, Laura Pasqual i Maria Llagostera, i Estefania Merino i Agustina Ranellucci. En la 6a jornada de lliga, les noies de l’equip C rebran la visita del Pàdel Maspassamaner C diumenge 20 de març a dos quarts d’onze del matí.

Pel que fa els equips masculina, el Masculí A va haver d’ajornar la competició a causa de la pluja, i el Masculí C descansava. Només van jugar l’equip de Veterans, que es van desplaçar a Torredembarra per jugar amb l’Apolo Club Esportiu, amb qui es van imposar per 0 a 3. De parella +50 van jugar Quico Vidal i Robert Agudo, de parella +45, Manolo Chouza i Emili Manresa, i de parella +40 Albert Mestres i Ivan Rodon. El proper divendres 18 de març, en la que serà la 4a jornada de la Lliga de Veterans, els homes de la Plana rebran la visita del Tennis TDB a dos quarts de nou del vespre.