En la sisena jornada de la Lliga Catalana de Pàdel el Masculí A i B, i Femenins B i C del CT Plana d’en Berga, van sortir victoriosos dels seus enfrontaments.

El Masculí A, de la 2a Categoria Grup C, va visitar el Golf Costa Daurada B, on es van imposar per 1 a 2. Per la Plana d’en Berga van jugar de parella 1 Ian Ribas i Carles Torreblanca, de parella 2, Ivan Rodon i Tente Casado, i de parella 3 Aleix Roig i Marc Veciana. El proper diumenge 27 de març, l’equip A disputarà el derbi local al davant del CT Valls B, a les 12 del migdia a casa.

El Masculí B es va imposar amb gran claredat al seu rival de la sisena jornada de lliga, el Club Sports Cunit D per 3 a 0. Per la Plana van jugar Joel Sanromà i Guillem Lagarda de parella 1, Emili Manresa i Javi Pérez de parella 2 i Carles Gallar i Eduard Casany de parella 3. El proper dissabte 26 de març, els nois de l’equip B, de la 4a Categoria Grup F, es desplaçaran a Santa Oliva per jugar amb el Punto Pàdel C a les cinc de la tarda.

L’Equip de Veterans, de la 2a Categoria de Tarragona, es va imposar per 2 a 1 al Tennis TDB. Per la Plana van jugar de parella +50 Quico Vidal i Robert Agudo, de parella + 45 Tente Casado i Aleix Roig, i de parella +40 Manolo Chouza i Jose González. El divendres 1 d’abril a dos quarts de nou del vespre, els homes de la Plana rebran la visita del Mesk Pàdel, en el que serà la cinquena jornada de la Lliga de Veterans.

Pel que fa els equips femenins, el Femení A no va poder sumar en el seu enfrontament davant el primer classificat de la 1a Categoria Grup C, el Punto Pàdel A. Per la Plana van jugar Lydia Plana i Lis Sanahuja, Pili Hernández i Carla Pizarro, i Núria Valldosera i Ascen López. La propera jornada, les noies de la Plana jugaran amb el Pàdel Indoor Valls A, en horari a determinar.

El Femení B, de la 3a Categoria Grup D, es va imposar per 1 a 2 al Club Tennis Barà B. Per la Plana van jugar de parella 1 Montse Olivé i Rosa Ma. Trenchs, de parella 2 Carme Escoda i Judit Mestres, i de parella 3 Maria Gallart i Claudia Òdena. En la setena jornada de lliga, les noies de l’Equip B rebran la visita del Club Pàdel Indoor Baix Penedès Bellvei C dissabte 26 de març a dos quarts d’onze del matí.

L’Equip Femení C, que milita en la 3a Categoria Grup C, van rebre la visita del Pàdel Maspassamaner C, a qui van guanyar per 2 a 1. Per la Plana van jugar Ion Salat i Carme Calaf, Tona Voltas i Núria Lluís, i Maria Llagostera i Laura Pasqual. El proper cap de setmana rebran la visita del C.E. Tot Padel El Catllar A, diumenge 27 de març a dos quarts d’onze del matí.

Finalment, l’equip de Veteranes es va desplaçar a Coma-ruga per jugar davant el Vendrell Pàdel Club, on no van poder sumar cap punt. Per la Plana van jugar Ascen López i Montse Olivé, Carme Escoda i Anna Fernández i Elisa Ribé i Yolanda Claros. La propera jornada de les veteranes es disputarà el proper diumenge 3 d’abril a les cinc de la tarda a la Plana d’en Berga, quan rebran la visita del Club Pàdel Cambrils Apialia B.