El Convit és un projecte impulsat per Valls per la Llengua que pretén augmentar l’ús social del català a Valls a través d’un canvi en els hàbits lingüístics. Es proposa als participants que durant 21 dies (el temps suficient per adquirir un hàbit) intentin mantenir el català quan parlin amb persones que ja entenen aquesta llengua.

El projecte s’adreça a qualsevol persona de Valls que parli català, tant si el sol mantenir en les converses com si el manté a vegades o no el manté mai (edat mínima: 16 anys).

Primer, els participants assistiran a una sessió formativa d’una hora i mitja, on se’ls aportaran eines d’assertivitat lingüística per mantenir el català en les converses. Després, i durant els 21 dies que dura el Convit, reben cada nit un breu qüestionari electrònic en què han de contestar en dos clics si aquell dia han iniciat les converses en català i si s’hi han mantingut (amb proporcions de 100%, 75%, 50%, 25% i 0%).

Les dades globals de l’experiència es presentaran a les Jornades de Valls per la Llengua 2022. I els resultats també serviran per afinar l’organització del segon Convit.

Inscripcions fins el 25 de març

Les inscripcions es tanquen el 25 de març, les formacions tenen lloc entre l’1 i el 8 d’abril (una sessió a escollir entre aquests dies) i el Convit es fa del 23 d’abril al 13 de maig. Et pots inscriure al formulari que trobaràs en aquest enllaç.

Tots els participants rebran un diploma de participació i entraran en un sorteig per gaudir d’activitats culturals en català.

 

El Club Tennis Plana d’en Berga s’ha unit a aquesta campanya i anima a totes les persones associades al club, col·laboradors, simpatitzants, etc., que hi participin!

Si hi participeu, indiqueu que sou membres del nostre club i feu-nos-ho saber per WhatsApp al 659561324!