El passat cap de setmana es van disputar els play off zonals de les Series Nacionales de Padel on hi participaven els dos equips del Club Tennis Plana d’en Berga, femení i masculí.

L’equip Masculí va començar el seu enfrontament imposant-se a Club Pàdel Maspassamaner Masculí C per 9 a 3. Per la Plana van jugar Joan Claramunt i Quico Vidal, Adrià Bové i Marc Veciana, Marc Traguany i Manolo Chouza, Joel Sanromà i Francesc Gallart, i Cristian Muñoz i Albert Montes.

En passar ronda, van tenir un nou enfrontament la tarda del mateix dissabte davant el C.E. Johnny Montañés B amb qui van caure per 4 a 8. En aquesta eliminatòria, per la Plana van jugar: Joan Claramunt i Quico Vidal, Cristian Muñoz i Albert Montes, Carles Gallart i Gerard Roca, Ian Ribas i Pol Gormaz, i Adrià Bové i Marc Veciana.

L’equip Femení va passar ronda directament i va tenir enfrontament dissabte a la tarda davant el Positive Padel Team de Bellvei. Van jugar Montse Olivé, Carme Escoda, Laia Català, Sandra Saperas, Mercè Cardona, Sònia Valldosera, Ascen López, Xon Bautista, Núria Valldosera i Carla Pizarro.

Amb aquests darrers partits finalitza una nova temporada de les Series Nacionales de Pàdel pels equips de la Plana d’en Berga.