Els equips femenins B i C de la Plana d’en Berga van sortir victoriosos en els enfrontaments corresponents a la sisena jornada de la Lliga Catalana.

L’equip Femení B va imposar-se per 3 a 0 al Club Pàdel Indoor Baix Penedès Bellvei C. De parella 1 van jugar Montse Olivé i Maria Gallart, de parella 2 Carmes Escoda i Raquel Arias, i de parella 3 Judit Mestres i Yolanda Claros.  El proper dissabte, les noies de l’equip B, que milita a la 3a Categoria, jugarà amb el Pàdel Indoor Valls Polvorillas, dissabte 2 d’abril a les 9 del matí.

El Femení C, de la 4a Categoria, va rebre la visita del C.E. Tot Padel el Catllar A amb qui es van imposar per 2 a 1. Per la Plana van jugar de parella 1 Ion Salat i Tona Voltas, de parella 2 Conxita Martínez i Raquel Coronado, i de parella 3 Laura Pasqual i Maria Llagostera. El proper diumenge 3 d’abril, les noies de l’equip C rebran la visita del Vallmoll a dos quarts d’onze del matí.

Pel que fa els equips masculins, l’equip A, de la 2a Categoria, va poder sumar un punt en el derbi local que van mantenir amb el CT Valls B. Per la Plana van jugar Adrià Bové, Tente Casado, Cristian Muñoz, Carles Gallart, Albert Montes i Francesc Gallart. El proper cap de setmana, els nois de la Plana rebran el TPI C dissabte 2 d’abril a les dotze del migdia.

 

El Masculí B, aquesta setmana, no va poder sumar i va caure per 0 a 3 davant el Punto Padel C. Per la Plana van jugar Emili Manresa i Marc Traguany, Jordi Roca i Manel González, i Carles Gallart i Jose González. En la 8a jornada de lliga, els nois de la Plana, de la 4a Categoria, rebran la visita del Vallmoll B dissabte 2 d’abril a dos quarts d’onze del matí.