El Masculí A, Femení B, C i Veteranes del CT Plana d’en Berga van guanyar els seus enfrontaments en la setena jornada de la Lliga Catalana de Pàdel.

El primer equip femení en jugar el passat cap de setmana va ser el Femení B, de la 3a Categoria, va imposar-se al PIV Polvorillas per 0 a 3. Per la Plana van jugar de parella 1 Montse Olivé i Rosa Ma. Trenchs, de parella 2 Raquel Arias i Carme Escoda, i de parella 3 Clara Barberà i Judit Mestres. El proper cap de setmana, les noies de l’equip B rebran la visita del Pàdel Maspassamaner B diumenge 10 d’abril a dos quarts d’onze del matí.

El Femení C, també en la 3a Categoria, també es va imposar amb claredat al Vallmoll per 3 a 0. De parella 1 van jugar Conxita Martínez i Susanna Vilalta, de parella 2 Tona Voltas i Laura Pasqual, i de parella 3 Núria Lluís i Maria Llagostera. El dissabte dia 9 d’abril, les noies de l’equip C es desplaçaran a Tarragona per jugar amb el MesK Padel D a dos quarts de sis de la tarda.

El Femení A, de la 1a Categoria, va tenir un enfrontament difícil davant el Vendrell Pàdel Club B, on no va poder sumar cap punt. Per la Plana van jugar Lis Sanahuja i Lydia Plana, Xon Bautista i Sandra Saperas, i Núria Valldosera i Yolanda Tomàs. En la 8a jornada de lliga, les noies de l’equip A es desplaçaran a Cunit diumenge a les sis de la tarda per jugar amb el Club Sports Padel Cunit A.

Les Veteranes de la Plana van guanyar el seu enfrontament amb el Club Padel Cambrils Apialia B per 2 a 1. Per la Plana van jugar Montse Olivé i Sandra Saperas, Pili Hernández i Carme Escoda, i Yolanda Claros i Rosa Ma. Trenchs. El dissabte 9 d’abril, les veteranes es desplaçaran a Cambrils per jugar amb el Club Padel Cambrils Apialia A a les sis de la tarda.

Pel que fa els equips masculins, el Masculí A, de la 2a Categoria, va imposar-se per 3 a 0 al TPI C. Per la Plana van jugar de parella 1 Cristian Muñoz i Ian Ribas, de parella 2 Albert Montes i Gerard Roca i de parella 3 Robert Agudo i Quico Vidal. El proper cap de setmana, els nois de l’equip A rebran la visita del Vallmoll A diumenge 10 d’abril a les dotze del migdia.

El Masculí B, de la 3a Categoria, no va poder en el seu derbi comarcal amb el Vallmoll B. Per la Plana van jugar Emili Manresa i Joel Sanromà, Arnau Gavaldà i Manolo Chouza, i Dario Barrenechea i Javi Pérez. La setmana vinent, els nois de l’equip B es desplaçaran a Montblanc per jugar amb el Coca Pàdel Indoor B dissabte 9 d’abril a les sis de la tarda.

Finalment, els Veterans van desplaçar-se a Tarragona per jugar amb el Mesk Padel on van caure per 2 a 1. De parella + 50 van jugar Quico Vidal i Robert Agudo, de parella +45 Tente Casado i Manolo Chouza, i de parella +40 Emili Manresa i Ruben Dario Barrenechea. Els veterans no tornen a la competició fins el divendres 22 d’abril quan rebran la visita del TPI A a dos quarts de nou del vespre.