El Femení B, Femení C i Masculí A del Club Tennis Plana d’en Berga s’han classificat pels play-offs de la Copa Catalunya de Pàdel de la Lliga 2022.

Amb la finalització de la primera volta de la Lliga Catalana de Pàdel, s’han definit els quadres del play-off de la Copa Catalunya.

 

Els quatre primers classificats de cada categoria disputaran una pre-previa el cap de setmana del 30 d’abril i 1 de maig. Aquest creuament serà entre els grups de la mateixa categoria de la província de Tarragona.

 

El cap de setmana del 27 al 29 de maig es jugarà la fase prèvia de Lleida i Tarragona i, finalment, la fase final es disputarà del 3 al 5 de juny i enfrontarà els campions de Lleida/Tarragona amb els de Girona/Barcelona.

 

 

Resultats de la 9a jornada de Lliga

En la darrera jornada disputada de la Lliga Catalana de Pàdel, els Femení B i C van imposar-se amb solvència a les seves rivals.

 

El Femení B, de la 3a Categoria Grup D, va rebre la visita del Pàdel Maspassamaner B i van poder endur-se els 3 punts que estaven en joc. Per la Plana van jugar de parella 1 Núria Veciana i Carme Escoda, de parella 2 Judit Mestres i Clara Barberà, i de parella 3 Raquel Arias i Ana Fuiorea. L’equip B tornarà a la competició el diumenge 24 d’abril rebent el Conca Pàdel Indoor a dos quarts d’onze del matí.

El Femení C, de la 3a Categoria Grup C, també va imposar-se per 0 a 3 a les seves rivals, el Mesk Pàdel D. Les parelles de la Plana estaven formades per Tona Voltas i Ion Salat, Susanna Vilalta i Maria Llagostera, i Núria Lluís i Carme Calaf. La 10a jornada de lliga la disputaran a Riudoms, quan visitaran el CPT Riudoms C dissabte 23 d’abril a les 10 del matí.

El Femení A, de la 1a Categoria Grup C, va caure 3 a 0 a les instal·lacions del Club Sports Padel Cunit A. Per l’equip A van jugar Lis Sanahuja i Sandra Saperas, Elisa Ribé i Lydia Plana, i Núria Valldosera i Carla Pizarro. El dia de Sant Jordi, les noies de l’equip A visitaran el Pàdel Puigpelat A a dos quarts de sis de la tarda.

 

Pel que fa els equips masculins, el Masculí A, de la 2a Categoria Grup C, va haver d’aplaçar el partit amb el Vallmoll A de diumenge per la pluja i va disputar dos partits el dilluns, on van guanyar un enfrontament que els donava el passi a la Copa Catalunya. El tercer partit es va disputar el dimecres al vespre. Per la Plana van jugar Ian Ribas i Cristian Muñoz, Aleix Roig i Carles Torreblanca, i Adrià Bové i Carles Gallart. El diumenge 24 d’abril a les dotze del migdia els nois de l’equip A rebran el Pàdel Puigpelat B.

 

Finalment, el Masculí B no va poder sumar en el seu enfrontament amb el Conca Padel Indoor B. Per la Plana van jugar Guillem Voltas i Joan Claramunt, Carles Gallart i Jose González, i Arnau Gavaldà i Marc Traguany. En la propera jornada de lliga, els nois de l’equip B, de la 4a Categoria Grup F, rebran el CT Valls C dissabte 23 d’abril a dos quarts d’onze del matí.