Una setmana més, l’Equip Femení B del Club Tennis Plana d’en Berga, s’ha imposat en el seu enfrontament de la Lliga Catalana de Pàdel i es manté en la primera posició de la classificació del seu grup.

Les noies del Femení B, de la 3a Categoria Grup D, van guanyar amb molta solvència els seus partits davant el Conca Pàdel Indoor de Montblanc. Per la Plana van jugar de parella 1 Montse Olivé i Yolanda Claros, de parella 2 Maria Gallart i Clàudia Òdena, i de parella 3 Núria Veciana i Sònia Valldosera. La propera setmana, el femení B disputarà la Copa Catalunya com a primeres classificades del seu grup i jugaran diumenge 1 de maig a casa amb el Bahia Mar B.

El Femení C, de la 3a Categoria Grup C, va poder sumar un punt en la desena jornada de la Lliga davant el CPT Riudoms. Per la Plana van jugar Maria Llagostera i Ion Salat, Núria Lluís i Mercé Cardona. La propera setmana, el Femení C també jugarà la Copa Catalunya i s’enfrontarà amb el Marcambrils A diumenge dia 1 a dos quarts d’onze del matí a Cambrils.

El Femení A, de la 1a Categoria Grup C, continua en una mala ratxa de resultats i no va poder sumar davant el Pàdel Puigpelat A. Per la Plana van jugar de parella 1 Pili Hernández i Xon Bautista, de parella 2 Isa Martínez i Sílvia Oller, i de parella 3 Sandra Saperas i Elisa Ribé. Les noies de l’equip A tornaran a la competició el proper dia 15 de maig quan rebran la visita del Golf Costa Daurada A a les dotze del migdia.

Pel que fa els equips masculins, el Masculí A, de la 2a Categoria Grup C, es va imposar per 2 a 1 al Pàdel Puigpelat B. La parella 1 de la Plana estava formada per Ian Ribas i Marc Veciana, la parella 2 per Carles Torreblanca i Albert Montes, i la parella 3 per Aleix Roig i Quico Vidal. El Masculí A també disputa la Copa Catalunya el proper cap de setmana i s’enfrontarà a casa del Pàdel Reus B diumenge 1 de maig a dos quarts de set de la tarda.

El Masculí B no va poder jugar amb el CT Valls C a causa de les inclemències meteorològiques de dissabte al matí. Els partits es van ajornar i es disputaran el proper dissabte 30 d’abril a les 5 de la tarda.

Finalment, l’equip de Veterans també va guanyar i es va imposar per 2 a 1 al TPI A. Per la Plana van jugar Quico Vidal i Robert Agudo, Ivan Rodon i Albert Mestres, i Aleix Roig i Carles Torreblanca. El proper divendres 29 d’abril a dos quarts de nou del vespre, els homes de la Plana rebran la visita del PadelColors de Roquetes.