Segueix la bona dinàmica de l’equip Femení B del CT Plana d’en Berga, i en el seu enfrontament en la pre-prèvia de la Copa Catalunya de Pàdel, va imposar-se per 3 a 0 amb el Bahia Mar B.

Les noies de l’equip B han mostrat una gran solvència en la seva categoria i mantenen una ratxa de bons resultats. El passat dissabte van rebre en la Copa Catalunya al Bahia Mar B a qui van superar per 3 a 0. Per la Plana van jugar de parella 1 Judit Mestres i Carme Escoda, de parella 2 Montse Olivé i Yolanda Claros, i de parella 3 Sònia Valldosera i Núria Veciana. La Copa Catalunya disputarà la fase prèvia a les instal·lacions del Padelnou de l’Hospitalet de l’Infant el darrer cap de setmana del mes de maig.

El Masculí A i el Femení C també van tenir enfrontament de Copa Catalunya el passat cap de setmana, però no van aconseguir classificar-se per la fase prèvia. Els homes van visitar el Padel Reus on van caure per 2 a 1. Per la Plana van jugar Ian Ribas i Cristian Muñoz, Aleix Roig i Carles Torreblanca, i Gerard Roca i Rober Agudo.

El Femení C es va desplaçar a Cambrils per jugar amb el Marcambrils on van caure per 3 a 0. Les parelles de la Plana estaven formades per Ion Salat i Conxita Martínez, Tona Voltas i Laura Pascual, i Mercè Cardona i Maria Llagostera.

El passat cap de setmana va haver-hi lliga Catalana de Pàdel per tres equips de la Plana: els veterans es van imposar per 3 a 0 al Pàdelcolors, les veteranes van caure per 0 a 3 amb el CT Barà i el Masculí B va caure per 1 a 2 davant el Tennis Valls C en partit aplaçat per la pluja.

El proper cap de setmana no hi ha lliga i els equips de la Plana tornen a la competició el cap de setmana del 14 i 15 de maig.