La Comissió d’Activitats Socials del Club Tennis Plana d’en Berga continua organitzant diferents activitats al club vallenc. El darrer esdeveniment va ser el Torneig masculí i femení que es va realitzar el passat dissabte 30 d’abril. L’activitat va comptar amb 32 persones inscrites (8 parelles femenines i 8 de masculines) que es van donar cita a primera hora del matí per gaudir de pàdel i d’un molt bon ambient.

Durant el matí es van disputar els partits dels dos quadres de competició que van definir les semifinals i finals que es van jugar ben entrat el migdia. Per la categoria femenina van guanyar el torneig Núria Veciana i Raquel Arias, i en categoria masculina els campions van ser Francesc Gallart i Jordà Solé. La jornada va acabar amb un dinar a la terrassa del club que va comptar amb una cinquantena d’assistents. Trobareu més fotografies de l’esdeveniment a la nostra pàgina del Facebook (hi podeu accedir clicant aquí).

El Club Tennis Plana d’en Berga està treballant per organitzar més activitats els propers mesos, destacant el Torneig Ciutat de Valls que enguany celebrarà la 10a edició.