En l’onzena jornada de la Lliga Catalana de Pàdel, el Femení B del CT Plana d’en Berga es va imposar per 3 a 0 al CT Valls B. Aquest triomf fa que les noies de la Plana vagin assegurant la primera posició del seu grup i tinguin moltes opcions d’ascens directe.

El Femení B de la Plana continua la seva progressió ascendent en la 3a Categoria Grup D i es manté ferm en la primera posició del grup. Les noies de la Plana es van desplaçar al Club Tennis Valls el passat dissabte per disputar un dels derbis de la seva categoria. Per la Plana van jugar de parella 1 Montse Olivé i Raquel Arias, de parella 2 Ana Fuiorea i Carme Escoda, i de parella 3 Maria Gallart i Núria Veciana. La propera jornada, el Femení B es desplaçarà al Catllar per enfrontar-se amb el C.E. Tot Padel Catllar AA, dissabte 21 de maig a les quatre de la tarda.

Els altres tres equips femenins de la Plana també van poder sumar en els seus enfrontaments: el Femení A va rebre la visita del Golf Costa Daurada A on van poder sumar un punt molt treballat. Per l’equip A van jugar Lydia Plana i Elisa Ribé, Isa Martínez i Carla Pizarro, i Ascen López i Nora Viudez. El proper cap de setmana, les noies de la Plana jugaran a Tarragona davant el RC Nautic, diumenge 22 de maig a les onze del matí.

El Femení C també va sumar un punt davant el Pàdel Indoor Valls D. Per la Plana van jugar Rosa Montserrat i Tona Voltas, Susanna Vilalta i Laura Pasqual, i Mercè Cardona i Raquel Coronado. El proper diumenge 22 de maig rebran la visita del CT Barà C a dos quarts d’onze del matí.

Finalment, les Veteranes també van sumar un punt en el seu enfrontament amb l’Apolo Club Esportiu de Torredembarra. Per la Plana van jugar de parella 1 Rosa Ma. Trenchs i Carme Escoda, de parella 2 Ascen López i Sònia Valldosera, i de parella 3 Lis Sanahuja i Yolanda Claros. El proper dissabte, les veteranes de la Plana tindran enfrontament a Reus davant el Reus Deportiu a les dotze del migdia.

Pel que fa els equips masculins, el Masculí A descansava i el Masculí B va poder sumar un punt davant el CT Montblanc B. Per la Plana van jugar de parella 1 Guillem Lagarda i Arnau Gavaldà i de parella 2 Manel González i Marc Traguany. Aquest cap de setmana, els nois del Masculí B rebran la visita del Pàdel Indoor Valls B dissabte 21 a dos quarts d’onze del matí.

Finalment, els Veterans de la Plana d’en Berga, van desplaçar-se a Sant Carles de la Ràpita per jugar amb el Club Bahia Mar. Els homes de la Plana van poder sumar els tres punts que estaven en joc en aquest enfrontament. De parella +50 van jugar Carles Gallart i Guillem Voltas, de parella +45 Tente Casado i Xavi Aragonés, i de parella +40 Quico Vidal i Robert Agudo. El proper divendres 20 de maig rebran la visita de l’Apolo Club Esportiu a dos quarts de nou del vespre.