Amb el cap de setmana més calorós del que portem d’any, els equips de la Lliga Catalana de Pàdel del CT Plana d’en Berga van donar la cara en els seus enfrontaments i van tenir nombroses victòries en els partits que van disputar.

Destaca la victòria per 0 a 3 de l’Equip Femení A a casa del Reial Club Nàutic de Tarragona. Amb una xafogor molt accentuada, l’equip de la Plana va sortir victoriós del seu enfrontament amb les tarragonines. Per la Plana van jugar de parella 1 Xon Bautista i Lis Sanahuja, de parella 2 Carme Escoda i Lydia Plana, i de parella 3 Núria Valldosera i Yolanda Tomàs. El proper partit de lliga el disputaran el dia 12 de juny a les 12 del migdia a la Plana quan rebran la visita del Club Pàdel Cambrils Apialia C.

L’Equip Femení B va haver de desplaçar-se a les instal·lacions del Mesk Padel de Tarragona per poder jugar amb el CE Tot Pàdel El Catllar AA on van poder sumar un punt. Per la Plana van jugar de parella 1 Maria Gallart i Clara Barberà, de parella 2 Anna Fernández i Yolanda Claros, i de parella 3 Clàudia Òdena i Sònia Valldosera. El dia 28 de maig, les noies de l’Equip B juguen la Copa Catalunya al Club Padel Nou de l’Hospitalet de l’Infant on s’enfrontaran amb el Club Pàdel Cervera a les quatre de la tarda.

El Femení C, aquesta setmana no va poder sumar en el seu enfrontament amb les primeres del seu grup, el CT Barà C. Per la Plana van jugar Ion Salat i Mercè Cardona, Carme Calaf i Núria Lluís, i Raquel Coronado i Eli Rodríguez. En la darrera jornada abans de l’aturada estiuenca, el Femení C es desplaçarà a Cambrils per jugar amb el Club Pàdel Cambrils Apialia G, dissabte 11 de juny a dos quarts de cinc de la tarda.

I, per últim, dins dels equips femenins, les Veteranes de la Plana van guanyar 1 a 2 al Reus Deportiu. Per la Plana van jugar de parella 1 Carme Escoda i Judit Mestres, de parella 2 Yolanda Tomàs i Sandra Saperas, i de parella 3 Yolanda Claros i Lydia Plana. Les veteranes tornen a la competició el proper divendres 17 de juny quan visitaran les instal·lacions del Pàdel Indoor Valls a les nou del vespre.

Pel que fa els equips masculins, el Masculí A va poder sumar un punt amb el seu enfrontament amb el CT Barà B. Per la Plana van jugar Ian Ribas i Adrià Bové, Aleix Roig i Cristian Muñoz, i Gerard Roca i Carles Torreblanca. El diumenge 12 de juny, els nois de la Plana es desplaçaran fins a Cala Romana on jugaran amb el Tennis Tarragona C a tres quarts d’una del migdia.

El Masculí B es va imposar per 2 a 1 en el seu enfrontament amb el Padel Indoor Valls B. De parella 1 van jugar Joel Sanromà i Guillem Lagarda, de parella 2 Emili Manresa i Manuel Chouza, i de parella 3 Eduard Casany i Arnau Gavaldà. Els nois de l’equip B tornen a la competició el dissabte 11 de juny a les set de la tarda, quan jugaran a Torredembarra amb l’Apolo Club Esportiu D.

Finalment, els Veterans de la Plana van guanyar per 2 a 1 a l’Apolo Club Esportiu. Per la Plana van jugar Manolo Chouza i Tente Casado, Albert Mestres i Ivan Rodon, i Emili Manresa i Javi Pérez. Els Veterans ja comencen la parada estiuenca, i no tornen a la competició fins el 23 de setembre, quan visitaran el Tennis TDB a dos quarts de nou del vespre.