El passat dissabte 18 de juny va finalitzar la competició de les categories masculina i femenina del 10è Torneig de Pàdel Ciutat de Valls Amercook.

En un any amb rècord d’inscripcions, els partits es van haver d’avançar quatre dies per donar cabuda a tots els partits que s’havien de disputar. Del 9 al 16 de juny es van anar jugant els tres partits de quadre que tenien totes les categories. El divendres 17 es van definir els quarts de final i finalment, dissabte 18 de juny es van disputar a primera hora de la tarda les semifinals i al vespre-nit les finals.

En la categoria femenina van quedar campiones del torneig en la 1a categoria Eli Sans i Dalia Acosta, que es van imposar a Ma. Rosa Benedicto i Mireia Garcia. Les campiones, venien d’eliminar a les semis a Xènia Vallvey i Mim Cerdà, mentre que Benedicto i Garcia havien superat a les segones caps de sèrie del Torneig, Gemma Queralt i Montse Fernández.

En la segona categoria femenina, les campiones van ser Marina Somavilla i Savina Rull que van mantenir un emocionant partit a tres sets davant Alícia Mateu i Gemma Mayolas. Somavilla i Rull van arribar a la final imposant-se fàcilment en les semis a Judit Loren i Ana Fuiorea. Mayolas i Mateu van eliminar en les semis a Montse Olivé i Clara Barberà.

Pel que fa les categories masculines, els campions de la primera categoria van ser Dani Padró i Jordi Expósito que es van endur la final en un ajustat partit amb Manel Ramírez i Arnau Cucurull. Padró i Expósito es van veure les cares en les semis amb Ferran Galeote i Esteban Garcia, mentre que els finalistes, Ramírez i Cucurull van eliminar els caps de sèrie del Torneig, Fernando Troyano i Xavi Saperas.

En la segona categoria masculina, els campions van ser Ramon Invernon i Pau Almarcha, que es van imposar a Francesc Molinos i Ramon Giró. Invernon i Almarcha van arribar a la final per WO, mentre que Molinos i Giró van eliminar a Manolo Chouza i Ferran Asensio.

La categoria mixta del campionat es disputarà del 30 de juny al 3 de juliol. El passat dimecres 22 de juny es van tancar les inscripcions penjant el cartell de complet.

Podeu consultar les fotografies del torneig a la nostra pàgina del Facebook: