El passat 27 de juny es va donar el tret de sortida al Campus d’Estiu del CT Plana d’en Berga de Valls. A partir del dia 4 de juliol ha començat la part forta d’activitats, que compta amb la participació d’un centenar de nens i nenes durant totes les setmanes de juliol. Per les setmanes d’agost (exceptuant la del 15 que no es realitzaran activitats), encara hi ha places disponibles.

El dissabte 23 de juliol es va celebrar la Festa del Campus d’Estiu 2022 per a totes les famílies que participen enguany en el Campus.

Una norantena de nens i nenes van anar passant esglaonadament primer per les pistes de pàdel, ensenyant a les famílies com són les activitats que poden fer un dia de campus, i fent alguns partidets, i després per la piscina, demostrant les habilitats aquàtiques que han anat adquirint les darreres setmanes. Entre les dues activitats, totes les persones que van passar-se pel club van poder gaudir d’un esmorzar cortesia d’Europastry. A partir de les 12 del migdia, tots els nens i nenes van poder passar un parell d’hores d’esbarjo amb els inflables aquàtics que es van posar a la piscina de la Plana.

Després de la parada obligatòria que es va haver de fer a causa de la pandèmia de la Covid-19, en els darrers dos anys, no s’havia pogut celebrar aquesta festa que cada mes de juliol havia fet per gaudir en família del club vallenc.

Enguany el campus del CT Plana d’en Berga s’allargarà fins el divendres 2 de setembre amb la realització d’un total de 9 setmanes d’activitats esportives.

Per veure alguna fotografia del campus podeu clicar aquí.