Des de dimecres 29 de juny i fins diumenge 3 de juliol, es va disputar al Club de Tennis Plana d’en Berga de Valls, el 10è Torneig de Pàdel Ciutat de Valls – Amercook categoria mixta.

Amb un total de 44 parelles dividides en dues categories, es va disputar una fase de lligueta amb tres partits a realitzar per cada parella. Diumenge al matí es van definir els creuaments de quarts de final i a la tarda, a partir de les sis, es van jugar les semifinals.

A les vuit del vespre es va disputar la primera final de la segona categoria. La final la van jugar Rafa Rosell i Clàudia Màrquez amb Joel Sanromà i Clàudia Òdena. El partit, molt disputat, va acabar caient del costat de Rosell i Márquez en el súper-tie break. Sanromà i Òdena venien d’eliminar en les semis a Ana Fuiorea i Jose A. Jiménez, mentre que Rosell i Márquez havien eliminat a Carme Escoda i Ramon Giró.

Passades les nou del vespre es va jugar la final de la 1a Categoria que va enfrontar Xesca Barberà i Anton Rozas amb Montse Fernández i Jordi Expósito. El partit se’l van endur en dos sets Rozas i Barberà. En les semifinals, Fernández i Expósito es van veure les cares amb Tente Casado i Lis Sanahuja, mentre que Rozas i Barberà van jugar semis amb M.Rosa Benedicto i Rafa Ramos.

Els campions de primera categoria es van endur 2 paletilles el Torico Teruel més 2 ampolles de vi negre criança del Celler Mas Bella de Masmolets, més 2 vals de regal de descompte per la botiga d’esport Run&Go del carrer Avenir de Valls. Els finalistes de 1a Categoria es van endur 2 samarretes Aldepau, 2 ampolles de vi Cap de Ruc i 2 vals regal per a 2 persones per gaudir d’una visita guiada amb degustació al Celler Mas Vicenç de Cabra del Camp.

Els campions de segona categoria es van endur dos lots d’embotits El Torico Teruel amb ampolla de vi i dos vals regal de descompte per la botiga d’esports Run&Go de Valls. Els finalistes van guanyar dos samarretes Aldepau, 2 ampolles de vi Cap de Ruc i 2 vals regal per 2 persones pel Celler Mas Vicenç.

Un cop realitzada l’entrega de premis es va fer el sorteig de nombrosos productes que socis, empreses col·laboradores i amics del Club Tennis Plana d’en Berga van cedir per l’ocasió. Per veure les fotografies del sorteig podeu clicar aquí.

La Junta del CT Plana d’en Berga valora molt positivament el 10è Torneig de Pàdel Ciutat de Valls Amercook en el que hi ha hagut rècord de participació amb 232 persones (44 parelles a la categoria mixta, 40 parelles a la categoria femenina i 88 parelles a la categoria masculina). Aquest esdeveniment ha fet que cada moment que havia competició, nombrós públic s’hagi aplegat a la terrassa del club vallenc per gaudir del pàdel.

El patrocinador del Torneig, l’empresa de parament per la cuina, Amercook, tindrà,  fins el dia 15 de juliol, el codi de descompte PADEL15 per a tothom que realitzi una compra des del seu lloc web (www.amercook.es).