Més de 180 nens i nenes han passat aquest estiu pel Campus d’Estiu del Club vallenc.

El passat divendres 2 de setembre es va posar punt i final al Campus d’Estiu del CT Plana d’en Berga de Valls. Durant les nou setmanes que hi ha hagut activitats d’estiu, més de 180 nens i nenes han passat per les instal·lacions del club vallenc gaudint de l’esport, la piscina i el seguit d’activitats que monitors i monitores han anat preparant.

El Campus d’Estiu de la Plana només ha tancat una setmana (la del 15 d’agost) per vacances. La resta de setmanes d’agost ha seguit amb activitats, fet que li dona un plus per a moltes famílies que s’incorporen durant aquells dies a la vida laboral i tenen un lloc on poder deixar a les criatures amb la confiança que gaudiran d’uns matins plens d’esport i bon ambient.

En breu tindreu a continuació l’enllaç a les fotografies que cada setmana han anat fent els monitors i monitores.